Yenianne61 Tugbisko Esim arastirmisti.İlk basta sizden 2500 civari bi ucret aliyorlarmis sonrada aylik 600 tl oduyormussunuz.
Tugbisko Yorum bekliyorum ama yazan Yok. Milletin kaynanası onu yapmış kocası bunu yapmış. Konular onlar olsa bin kişi yazardı 🙄🙄
Konul_Nilay Tugbisko bilgim olsa yazardım.malesef bilgimiz yok.internetden araştırın.bide bi bayan post açmışdı.kordon kanıyla lösemiden kurtulmuşdu.bebeyinin kordon kanıymış
Semooshh Fiyat, oluyo mu bilmiyorum ama. Kordonu, atıyo larmış doğumda Bi numara var onu arayıp ben, bağışlamak, istiyorum dediğinizde 5çocuğa hayat oluyorsunuz diyordu. Bu ücretsiz sanırım dediğiniz dahamı, başka bişey?
Tugbisko Semooshh dediğim kordon kanı ve hücresi belli bir ücret karşılığı saklanıyor. Daha sonra kök hücre elde edilip anne baba anneanne babaanne dede kardeş ve çocuğun herhangi bir hastalık durumunda kullanılabiliyor. Hayat kurtarıyor. 30 yıl saklama süresi var
Deletedmom0042 Biraz once internette bende buna bakmistim. 10 yil kadar saklaniyormus heralde. Yillik 300 civari yaziyordu. Detayli arastirip sormadim ama boyle yaziyordu. Hangi yilin bilmiyorum
Tugbisko Deletedmom0042 doktoruma da danıştım kordon kanı olursa 10 yıl dedi. Ama dokuyla beraber saklanırsa kök hücre üretiminde kullanacağı İçin 20-30 yıl saklanıyor dedi. Dokuyla aldırmak önemli dedi
Gskdy İlk başta 3500 yarısını doğumdan önce alıyorlarmış sonraki zamanlar 700 dedi her yıl artarak gidiyormuş. Allah korusun ama fazla maliyetler malesef sanırım ailede kan yada nörölojik rahatsızlığı olan genetik olanlar daha çok yaptırıyor.