Gulgulcan Kızlar ara ara hafif ıslaklık hissediyorum renksiz kokusuz peceteyle silince oldugunu goruyorum amniyon sıvısı mi endişeliyim
Nazo61 Gulgulcan benmde baya arttı doktora gittm bu yuzden söyledm özellikle fitil verdi 7 tane benmde su gibi akıntım oluyordu bebeğin suyu olsaydı söylerdi herhalde diye düsünüyorm
Nazo61 Gulgulcan ayrıca doktr bana en az 1 cay bardagı kadr gelir bacaklarından sızar dedi ama yinede doktuna söyle sen belki enfeksiyon vardr
Essenn Gulgulcan dün benimde başıma geldi sabah uyandığımda kilodum ıslaktı kokusuz renksiz enfeksiyon olduğunu zannetmiyorum bi tedirgin oldum ama normal olabilir bende 28+5 haftalığım
R_abia Gulgulcan eczanelerde yada medicallerde su mu akıntı mı ayırt eden pedler var onlar alabilirsiniz ama ben bulunduğum yerde bulamadım ve nette de hep stok tükenmiş yaxıyordu
Turkan38 Gulgulcan valla cnm bende 26+1 im bugun programda vajinal akintilariniz artabilir yaziyor ama yinede tedbiri elden birakma bi doktora gorun
Gulgulcan Turkan38 doktora sordum su değildir dedi 2 hafta önce bacaklarımdan sızmıştı şu an akıntı gibi bunu anlamanın bi yolu yokmudur acaba
Gulgulcan Nazo61 Bende fitil kullandım canım idrar yolu enfeksiyonun var ondan da olabilir dedi tek kullanımlık toz verdi onu da içtim 2 hafta önce bacağımdan su sızmıştı ona bile suyu değildir dedi su an akintim fazla korkuyorum acaba suyumudur diye
Gulgulcan Essenn Ben doktora gittim hiç açıklayıcı konuşmadı biri suyu değildir dedi diğeri de olabilir de olmayabilir de dedi anlamadim gitti umarım akıntıdır
Nazo61 Essenn benmde oluyor ama gece hiç ıslanmıyor sabah kuru kalkıyorm gün içinde hareket ettikce camasırım ortası ıslanıyor 1lira kadr boyutu diyelim
Essenn Gulgulcan benimde randevüm Çarşamba o gün sorucam bebeğimin hareketlerinde sıkıntı yok şükür çok mu kafaya takıyoruz acaba diye düşünüyorum şu son zamanlarda iyice gerildim bende sen yinede bol bol su iç
Nazo61 Gulgulcan banada aynn öyle söyledi akıntıdr dedi fitil verdia ama süpheleniyorm suda olabilr dedi ama benm yeni baslamadı hamileliğimn ilk basından beri var detaylı ultrasonfa suyu iyi cıktı bir sorun gözükmedi
R_abia Nazo61 doktoruna söylersen ped verip bakması gerekiyor yada alttan sıvınalıp 2 dakka içinde belli oluyor
Gulgulcan Nazo61 doktorlar neden bu konuyu göz ardı ediyorlar anlamadim yoksa biz mi çok takıntı ediyoruz