Biber Merhabalar, 10 haftalık hamileyim aşırı akıntı ve kaşıntı oluyor doktor tabiki hap vs ilaç yazmadı sadece krem verdi onu da dışına sadece dedi Eşimle ilişki esnasında da aşırı yanma oluyor , sizce ne yapmalıyım ?
zcolak Biber canım sirkeli su ile temizlenenler vardı burada okumuştum ama her wc ye gittiğinde değilde üç dört seferin birinde temizliğini sirkeli su ile yap istersen faydası varmış.
zcolak Biber birde yoğurt suyunun enfeksiyona iyi geldiğini biliyorum ben çok sevdiğim için yoğurttan kalan suyu hiç atmam sabahları bir bardak içerim oldukça
NihanMine Valla o yanmaya ben de bi çözüm bulamadım 16 haftadayım 😔 sırf o yüzden canım hiç istemiyor 😔
NihanMine Biber iyice temizlenin falan diyorlar ama onu da denedik yok olmuyor yine yanma var. Akıntı için bende hergün iç çamaşırı değiştiriyorum o kadar başka birşey gelmiyor elden geçmiyor o da o bölgeyi mikroplardan koruma amaçlıymış
Esrasrgn Biber canım mantar enfeksiyonu. Fitil vermesi lazım doktorun da neden vermemiş anlamadım. Bide sirkeli suyla temizle sürekli aynı zamanda bol su tüket
tugceenurr Biber Büyük ihtimalle enfeksiyon olmuşsunuz yaptırmadıysanız idrar testi yaptırın eşinizde yaptırsın. Düzelene kadar ilişkiye girmeyin bence.
Deletedmom0043 Biber eşinizde kişisel temizliğine önem versin sadece siz değil. Birde bir süre ara verin bence iki üç hafta, düzelir diye düşünüyorum zaten enfeksiyon genelde erkekten bulaşıyor
Biber Enfeksiyonum yok idrar tahlili yaptırmıstım bende her gün suyla yıkayıp sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum. Dediklerinizi deneyip 2 hafta sonra kontrole gitttiğimde doktoruma tekrar danışıp fitil isteyeceğim 😟
Sebogelin Biber ama senin anlattığın mantara benziyor eşinle ilişkiye ara vermelisin. Krem fayda etmediyse doktoruna söyle bi kaç kullanımlık fitil verir. Bende de aynısı olmuştu
Biber Birşey daha diyeceğim kızlar iki gün üst üste battalbey çiğköfte bilir misiniz bilmem 2 dürüm yemiştim canım çok çektiği için acaba o da kasıntı yapmış olabilir mi baharatlı acı diye 🤷🏻♀️