GuelGltkn bu konuyla bilgisi olan var mi nereye basvurmak gerekiyo kordon kanini saklamak icin ve fiyatlar nedir. bence o kan cok degerli Allah göstermesin hasta olsak falan cok ise yariyormus aranizda saklamayi düsünenler var mi
Minikmucizem_ GuelGltkn yasadiginiz sehire gore saklayan yerleri arastirabilirsiniz. Buyuk sehirse secenek viraz daha fazla kucukse biraz daha az tam olarak fiyatini bilmiyorm ama bayagi maliyetli bisey oldugunu biliyorum rakamlar yuksek yani
Esramese GuelGltkn bn biyerde iletisime gecmistm ankarada yeri onlr gelip ilgileniyor herseyle 2900 yakin para istediler ve her ay 600tl koruma bedeli aliyolr bana agir geldi fiyatlar o yuzden bende bagislayabilirsem bagislicm
Kbrazcan GuelGltkn madem bu kadar değerli neden doktorlar bebek çıkar çıkmaz kordonu hemen kesiyor? Normal şartlarda beklenmesi gerek kordonu kesmek için kordon rengi beyaz olana kadar tamamen kan bebeğe geçtiğinde kesilmsi gerek.Bu kanı tamamen almayan bebeklerde bir çok hastalık görülüyor araştırabilirsiniz doktorunuzdan kordonun geç kesilmesini isteyebilirsiniz
GuelGltkn Esramese baya maaliyetliymis ozaman bagislamak da iyi bi fikir ihtiyaci olan birine sifa olucaksa
SEWO-ANNE Bende Ankara da bir merkeze sordum .Hamilelikte 500 tl alıyorlar.Doğumda kordon kanı alındıktan sonra 2.300 tl yıllık olarak koruma bedeli 600 tl taksitle ödeniyor.Aylık 50 tl ye geliyor.Aslında bukadar değerli bir kök hücre için bu para verilebilir. Ancak saklama koşulları gerçekten uygunmu ? Çünkü bir yorumda bunların hepsi kandiriyor gibi bişeyler okudum aslında en iyi bilgi yine doktorlardan alınır.
Damlamayse_nur Peki bağışta bulunabilecek bi kurum var mı? Bi yerden duymuştum kordon kanını bağışlarsan 5 kanser hastasına şifa oluyor.demislerdi. saklayamiyorum Allahın izniyle hayat kurtarmayı çok istiyorum. Bilgisi olan var mı bu konuda🤔🤔