sydtns Muhendisanne göğüste ne kadar çok süt kalırsa mastisit olma durumu veya sütün azalma durumu olabiliyor. Belirli aralıklarla sağım yapılması hem süt üretimini teşvik ediyor hemde bizim şişmiş acıyan göğüsle gezmemize engel olur 🥰 https://www.hepsiburada.com/skip-hop-grab--go-cift-biberon-cantasi-zigzag-p-AILEPEM205301?magaza=Minikoli Ben birde bu termal çantadan almayı düşünüyorum en azından sağım yapıp kapattığım kutuları eve gelene kadar muhafaza edebilirim.
Muhendisanne sydtns çok haklısınız. Ben çok acemiyim ya 🤭🙈 sağılan süt hemen buz dolabına konsa iş yerinde olur mu? Ama canta da çok kullanışlı görünüyor. 😌😊 öğreneceğim çok şey var 😇💙
Muhendisanne sydtns şimdi e bebeke bakıyordum, bu linktekine benzer çantalar daha uygun ve indirim de varmış. Paylaşmak istedim. 😊
sydtns Muhendisanne rica ederim ne demek. Birbirimize faydalı olacak şeyleri paylaşmak kadar güzel bir şey yok :)
sydtns Muhendisanne buzdolabı varsa daha iyi olur tabi :) ben mini buzdolabı almayı bile düşündüm odaya 😄 İnan bende hiçbir şey bilmiyordum araştıra araştıra birşeyler öğrenmeye çalışıyorum 🥰
Tugbakaya Muhendisanne mochiden herkes çok memnun elektrikli alanlar bile pişman olup bundan alıyor diye duydum
Muhendisanne Tugbakaya bir kaç kişi önerdi baktım ama.biraz bütçemizi zorlayacak bir ürün. 😔Eminim çok daha rahattır 😌 kıymetli öneriniz için çok tesekkurlerrr😇💙
Muhendisanne sydtns çay ocağında var oraya koyarım artık 😁 ilk gebelik olunca gerçekten çok eksigim 🙈özellikle bu konularda hiç birşey bilmiyorum. sürekli okumaya çalışıyorum. 🤭 sayenizde bugün de öğrendigim şeyler oldu 😊
sydtns Muhendisanne 🥴 benimde ilk Allah yardımcımız olsun özelliklede hemen işe dönmek zorunda olduğum için bunlara daha çok kafa yormak zorunda kaldım
Muhendisanne sydtns doğum sonrası 8. Haftadan sonra mi döneceksiniz? Ben de öyle düşünüyorum ama ücretsiz izin de mi alsam diye düşünmüyor da değilim. 🥴🤭 Gerçekten ilk olunca çok şey öğreniyor insan 😁
sewcan Muhendisanne ne demek Muhendisanne hepımizden allah razı olsun olur mu hiç ne demek elimden geldiğince bildiklerimi paylasıyorum:)