Esesen Nesli1607 valla 17 de 1.5 almıştım sonra ne oldu anlamadım aldığım +2 kiloyu aynı yememe rağmen 4 haftada aldım🤭
Benimminikim Esesen ahahha güzel bakış açısı çok teşekkürler canım ya moralim düzeldi kız allah seni😂🤗
d190516 Esesen formülü yok ki vereyim 😄ne canım isterse yedim İnan hala da öyle devam ediyorum bakalım Doğuma kadar kaç daha alıcam 🙈
Awkim bende 5ayimi tamamladim bugun 2kilo almisim zaten kendimde ince diyildim hamile kaldigimda boyum kisa kilom vardi simdi 2kilo almisim Insallah cokda almam istemiyorum cok kotu gorunurum kisa boyla 😒
Selufkaa Esesen öyle mi diyorsunuz ?:) çevremde hiç almayan arkadaşlarım var benden ileri hafta olup. Acaba diyordum ben erken mi aldım :)
Esesen Selufkaa bence gayet iyi zayıf ya da orta kilodakiler daha kolay alıyor kilolular almıyormuş pek😊 ben de 21 deyim 3.5 aldım hiç de fazla yemiyorum anlamadım
ZsSahin Esesen hamile kaldığımda 49 dum 38 e düştüm şimdi 36 haftalığım 53.700 falanım ama 60 a falan çıkmamda sorun olmazmış ben alamıyorum galiba kilo karnımda çok küçük duruyo ideal kilo alımı 15 falan demişti doktorumuz
Esesen ZsSahin yani 38 den 53 e çıkmışsın gibi düşünğrsek gayet iyi almışsın canım. Sen zayıfsın die sana 15 idwal ben normal kilodaydım bana 10-12 ideal😂
espalp Esesen kızartma, hamur işi, tatlı, pilav yemeyince cidden kilo alınmıyor 🤷♀️ Ben şekerden korkuma yemeyi kestim.
ZsSahin Esesen ek gıda vitamin takviyeleri ve serumlarla aldım yoksa yiyerek değil 🤷🏼♀️ Kilo alımı sorun değil spor su hallolur da çatlakları sevmiyorum 🤨 evomere diye bi krem var o bana çok iyi geldi neredeyse hiç oluşmadı çatlak herkese tavsiye ederim 👌🏻
Esesen espalp ben de yemiyorum hiç de sevmem anlamıyorum niye aldığımı tamam hızlı almıyorum ama hiç almayan da var bu dönemde
_Kubraa53 Esesen 19 Haftalık hamileyim ve 5 kilo almışım 😀😀 Neyse napalım az veya cok yapcak bişey yok 😀