Benimminikim canım benim çanta epey fazlaca ama yine adetlerini kendin düzenlersin.
anne için:
2 adet sabahlıklı 1 adet önden düğmeli pijama takımı
çorap, yüksek bel çamaşır 3 adet, emzirme sütyen ve atleti ikişer adet, havlu
lohusa tacı ve terliği, şampuan, türk kahvesi, sade kahve mutlaka al diyorlar sezeryanda sancılara iyi geliyormuş
4 numara orkit iki paket, makyaj malzemeleri, diş fırçası macunu, saç fırçası, saç presi bunlar benim
ekstralarım. koltuk altı rolonu malum hava sıcak ama bebeği rahatsız eder mi bilemiyorum. bolca havlu kağıt ve peçete, ıslak mendil, pet bardak tabak vs.
göğüs ucu kremi yara olmaması adına ben doğumdan önce kullanmaya başladım
bebek için:
bi tane onlu, iki tane beşli hastane çıkışı, ekstra iki battaniye, dört çift çorap ve esktra üç çift eldiven malum eller küçük ve düşüyor elden ayaktan. dört tane ayrı zıbın, iki tane tulum koydum. biz hastanede nasipse iki gece kalacağız. yeterli olsun dedim.
mamayı hastane vereceği için almadım lazım olursa diye sen hastanenle görüş, biberon, kaşık, emzik iki tane philips avent, 1 numara bebek bezi prima premium care kullanacağım, alt açma kullan atlardan koydum, normalde pamuk ve su ile temizleyeceğim poposunu ama rahat olsun diye hastaneye unibaby yenidoğan ıslak mendilden koydum iki paket, sarı tülbent aldık bu da kayınvalidemdendi :) ağız silme bezlerinden koyduk dört beş tane, bi tane şal koydum emzirirken biri girerse örterim hemen diye
şimdilik hatırladıklarım bunlar. süsleme için de esktra bir sürü şey aldık yanımıza. yine aklıma gelen olursa söylerim canım