Dimple34 Semooshh sen şanslısın ben kaynanamla beraber oturuyorum biraz zaman sonra ayıracağız kötü biri değil asla ben zorum zaten sinirliyim gebelikten zaten daha fena oldum 😔 ne bilim Allah yardım etsin bizlere
Semooshh Dimple34 amiin canım inşallah Rabbim kolaylık versin hamilelik, boyunca ve sonrasında da Bi, süre devam edicek Bi duygu, durumu Önemli olan en az hasarla etkilenmen. Sütünü falan kestirme çok takıpda. Yada bebişin gelişimini geçicek diye düşün hepp
Mervednr Dimple34 valla canım o bende de yeni başladı. Annemle bile atışıyoruz sürekli. Hele kayınvalidemin yaptığı her şey batıyor bana. Sanırım hormonlardan kendimi tanıyamıyorum bazen
Dimple34 Mervednr kesinlikle hormonlardan başka bir açıklaması yok daha şimdiden böyleyse ne yapacağız ☺️
Dimple34 Selimfirdevs ya iki kadın demek iki düzen demek iki yemek demek iki duygu demek bir sürü şey sayılır ne kadar anlaşssanda olmuyor
Dimple34 Semooshh haklısın gerçekten çok teşekkür ederim duaya da ihtiyacımız var 🙏🙏🙏 Allah yardım etsin bizlere 🧿