Nzlkca Merhaba kızlar. istanbul Avrupa yakasında ayrıntılı ultrasonu yaptırdığınız ve sizinle güzel şekilde ilgilenen yerleri ücretleriyle birlikte yazabilir misiniz? 😊
Bertevc Nzlkca Dr Altan Cebeci perinatolog 500tl yarım saat sürdü ve her dakikası dolu dolu ve en ince ayrıntısına kadar anlattı ben çok memnun kaldım
Eceyavuz Esenler medipolde 400 tl ye yaptırdım doktor muhteşemdi 1 saate yakın ilgilendi bebegim yüzünü göstermedi cik biseyler ye 20 dakka sonra geri gel dedi tekrar uğraştı
DnzNhr Nzlkca ben Birinci hastanesine gidiyorum Fatma hnm radyoloğ prof çok iyi ilgilendi sağolsun herşeyine baktı çok memnun kaldım🥰 CD veriyor fiyat 450 tl
MomK Ben Beylikdüzü - Medilife hastanesine gidiyorum . Gittiğim hastanede radyoloji uzmanı fiyatı 580 tl idi. Biraz araştırdıktan sonra Avcılar -Vera tıp merkezinde 280 TL’ye yaptırdım . Gayet ilgililerdi yarım saatten fazla sürdü . Çok beğendim 👍🏻
sevdicek Nzlkca [silindi] radyologlar da çekiyor ve genelde fiyatları 200 civarı oluyor. Radyolog çektiği zaman riskli bi durum olduğunda perinatoloğa yönlendirme yapıyor ve ekstra yine aynı parayı veriyosun o yüzden yaptırırken en başta perinatolog mu yapıyor diye sorup öyle gitmek lazım hasteneye.
Sueda sevdicek radyologlar da çekiyor evet ama Benim bi sorduğum radyolog kalpte allah korusun bi sorun olursa anlayamacağını söyledi evet fiyatlar neredeyse yarıdan fazla düşüyor ama eksik bi şekilde bakıyorlar yani en azından benim sorduğum radyolog öyleydi diğerleri nasıldır bilemem
[silindi] sevdicek hımm bakın bu konuda eksik bilgiye sahiptim. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için☺️
Ogzde ikicocuklubiranne hangi doktora yaptırdın canım? Bide ne kadar sürdü nasıl oldu birazcık anlatırmısın bende 2 ağustosta gireceğim :)
Handeky Atıl yüksele gttim muhteşem bir profesör fiyatı biraz yüksek ama 1100 tl ama her şekilde muhteşem ilgileniyor ve yaklaşık 45 dakıka sürdü herşeyine cok dikkatlı baktı ve cok tatlı cok cok ilgili bir doktor