Evet kızlar çok şükür bende Doğum yaptım anlatmak istiyorum
Benim Doğumum sezaryen olacağı icin hersey hazırdı planlıydı hatta bir akşam önceden hastane odasını süsledik gelelim Doğum sabahına hastaneye gittik odamıza çıktık önce nst ye bağladılar sonra odada hazırlandım Doğum için. Heyecan tavan ama bende ikinci Doğum olduğu halde 🥰 neyse ameliyathaneye gordigimde sanki rüyada gibiydim anestezi dr geldi her adimi yavaş yavaş anlattı iğne de hiç acıtmadı kendini kasma dedi sadece iğneden sonra bacaklarımda sıcaklık oldu uzandım hemen somda taktılar hiç hissetmedim doktorum geldi elimi tuttu heyecanlanmayın çok güzel olacak dedi yavaş yavaş başladılar üstteki lambanın yansımasından seyrettim açıkcası 🙈kızımı çıkardıklarını izledim allahım o ne güzel sesti rabbim hepimize tattırsın insallah dr gösteriyorum bu tontis kızı dedi allahım gözyaşlarıma hakim olamıyorum hayatımın en güzel ikinci anıydı kızımı ebesi alıp götürdü sonra dikişlere başladılar yarim saat falan sürdü dr bilgilendiriyor bu arada zaman kaldı iç dikişleri bitirdik falan diye ameliyat bittikten sonra başla bir bölüme aldılar ameliyathane soguk olduğu icin vücut isimi yükseltmek için üzerime şişme yatak gibi birden koydular 15 dk falan sürdü sonra çıkardılar beni ameliyathanenin dışında eşim annem babam bekliyordu odaya çıktık üzerimi giydirdiler hasta bezi kullandık sonda olunca depend olmadı tabi ama sonrasında kullandık gerçekten kullanışlıymis ilk iki saat birsey yemedim sonra meyve suyu yoğurt uyuşukluk açıldığında yürüdüm ilkinden daha kolay kalkabildim gazımı da yürüdükten birkaç saat sonra çıkardım gaz çıkarınca kati gıdalara gecelim demişti dr sorun olmadı şükür bu arada 8 de girdim 9 da çıktım 3 gibi de yürüdüm. Çok şükür bugun 4. Günümüz rabbim iki meleğin annesi olmayı nasip etti kucağımda cennet var sanki emzirdikce seyretmeye doyamiyorim binlerce kere şükrediyorum rabbime darısı bekleyen tummmm anne adaylarının basına ❤️❤️❤️❤️