Mr1517 Kızlar günaydın, güne sırt ağrısıyla başladım sanki kemiklerimi kırıyorlar elleriyle böyle bir ağrı yok çözümü ne olur sizce ? Magnezyum var ama içtiğim zaman uyuşuk gibi hissediyorum kendimi çok ağrıma yapıyor sırtım 😢
espalp Mr1517 baldırlarımın altına çok sert ve yüksek yastık koyuyorum. Belim ve sırtım gece dengede dursun diye 🙏🏻 28+4’teyim hiç sırt ve bel ağrısı yaşamadım iyi geldiğini düşünüyorum 🙏🏻 Bir de magnezyum içiyorum etkisi var mı bilmiyorum
AsenaD Ayni sikinti bende de var canim 21 haftalik olduk. Sirtimin sağ küreğinde yumruk kadar bi yer ağriyoo surekli. Ve ayni sekilde sağ ğögsumun altindada agri var 😢 yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum sirt ustu yatinca biraz rahatliyorum ama sirt ustu yatmayi da onermedikleri icin yatamiyorum Napicam sasirdim
AsenaD Mr1517 evet bi kac arkadasimada sordum o da dediki sonradan kurekteki agrida bitiyo sadece gogus altindaki batma kaliyo dedi insaalah gecer ya
AsenaD Mr1517 evet bi kac arkadasimada sordum o da dediki sonradan kurekteki agrida bitiyo sadece gogus altindaki batma kaliyo dedi insaalah gecer ya