Sedaseriner Suwenin hem magzasinda hemde internet sitesinde %50 indirim var. Ben hastanede giyeceğim takımı 65liraya aldim. Normal pijama takimini da 58 liraya aldim.
elifayse https://www.suwen.com.tr/p/elegance-mother-uzun-sabahlik-pembe-sh19490615l077-262 bu nasil sizce kizlar
Haribo42 elifayse yani bi sabahlik icin uygun lcw ninde fiyatlarina bak sabahlik fiyatina hangisi uygunsa onu al ztn cok kullanilan bisey degil. Ben ilk evlendiigmde almistim kendime 2 tane hic kullanmadim😂
Haribo42 sevdicek ben m aldim 73 kiloyum ama boyum 1.75 hala cok zayif duruyorum popom haric:)) bana istediigm gibi oldu:))
sevdicek kimsebilmesindiye tam tersi pijama dikiş yerini rahatsız eder. Tek korkum pijama alırım ve son anda sezaryene girersem kullanamam diye 😕
kimsebilmesindiye sevdicek benim cevremdekiler pijama kullandigi icin bu sekilde yerim yazdim ben normal dogum yaptim ve gecelik kullandim cok rahattim.dr kontrollerinde rahat oluyor
Mskywalker Haribo42 ben de normalde öyle şeyler giyiyorum. Hastanede dantelli falan hiç giyemem hem rahat hem sempatik olsun dedim :)
Bsr37 Haribo42 ikisinede bayıldım iyi günler de kullanın 🤗sormak istediğim sabahlık tarzı kullanmıcakmısınız ?
Haribo42 Bsr37 hayır kullanmicam canım benim:)) ztn ne kdr duruyoaun hastanede? Bnm arkadaşm sabah erken saatte doğurdu bir gece bile yetırmafılar😂 çokta abartmamak lazım bence
YagmurOz Çok güzelmiş güle güle kullanın :) ben de bursada cumhuriyet caddesindeki toptancılardan rica edip aldım çok uyguna geldi 🤭
Yasmus55 Kızlar ben çok kilo aldığım için normal bedenimden çok daha büyük aldım 34 bedendim 46 giyiyorum şimdi 😔🤣🤣
Yasmus55 Haribo42 baya aldım canm 😁gebelik şekeriydi ilaçlardı sigarayı bırakmaktı iştahli bi gebelik geçiriyorum 🤣🤣37 haftalığım şuan