Merveee1 Resmî tatil olması sebebiyle doktoruma da ulaşamadım aile hekimine de alnımda iki gündür şişlik var dün böcek ısırığı diye düşünüp bişey yapmadım bugün böyle büyüdü ne olmuş olabilir https://i.hizliresim.com/Z5dAgG.jpg
Aynur63 Merveee1 kötü olmuş biyere çarpmadığından eminsen böcek ısırıgına benziyor bende acile gidin tahlil fln yapsınlar mikrop kapmayın sonra
denizannee Merveee1 tahminler harici burdan alman gereken bilgiyi alamazsın. Bence doktora git. Geçmiş olsun.
ASELHAN Merveee1 kaşıntı ve aynı zamanda kaşırken ağrı da oluyorsa alerji de olmuş olabilirsin ısırmaya bağlı canım doktoruna git o gerekeni yapar mutlaka
Merveee1 Yesimeliz ilaç için değil canım acaba neyden kaynaklıdır gitmem gerekli mi diye fikir almak için 😒
Yesimeliz Merveee1 bocek sokmasi gibi duruyor canim normalde bi antihistaminik yapilir bi lokal krem losyon yeterli ama neler kullanilabilir onlar daha iyi bilir. Kasinti varmi
Merveee1 Yesimeliz hafif kasıntı var evet evde bir oğlum var eşim işe gitti normalde sağlık ocağı kontrolüm vardı diye seviniyordum gösterecem diye yakın dı da evime resmî tatilmiş yarına kadar böyle idare etsem sıkıntı olur mu sizce
Yesimeliz Merveee1 Merveee1 yok canim stres yapma buz koy biraz baska bisi surme yarina kadar bisi olmaz