Ebruliiii Amasya05 maalesef engelleyen birşey yok herşey para tuzagı egerki genetiğinde varsa öylede böylede çatlıyo son haftalarda 🙁
Busraoksz Amasya05 ben nemlendırıcı kullandım ama sımdı orta yerımden catladım resmen🙈 31. Haftamdayım bu arada ne kullanırsanız kullanın catlayacagınz varsa catlıyor karınlar . Zeytınyagı , nemlendırıcıler , bebe yagı onerıler arasında .
espalp Amasya05 kesin bi şey yok 😢 16 hafta boyunca hiç atlamadan her şeyi deneyip yine de çatlamış biri olarak söylüyorum bunu
Ebruliiii Snglcm bebe yağı kullandım zeytin yapı kullandım tatlı badem yağı kullandım çarlıyca varsa çatlıyo kuzum anneminde öyle olmuş 🙁vücut tipine bağlı tamamen çok değil ama karnımın altında beş altına bide sol yan kısmımda var 🙁
Symgmnr Snglcm ben de doğal zeytinyağı kullandım sabahları gün içinde hindistan cevizi yağı kullanıyordum farmasinin aynı sefa kremini kullanıyordum 33e kadar sorun yoktu 33+5im çatlamışım. Ki ben hamile kalmadan önce de sürekli nemlendirirdim bol bol da su içiyorum enfeksiyon atmak için ama gel gör ki olmadı
Levelmas Ben doktor tavsıyesıyle lierak adlı kremi aldım 3. Ayımda başladım kullanmaya 8. Ayın sonunda kremım bitti oldukça pahalı olduguğu için kalan günlerimde vazelin ve çesitli kremleri kullanoyorum. 35. Haftamdayım. Şu an çatlak yok. Takipteyim inşallah böyle çatlaksiz doğururum :)
Levelmas Ha bu arada badem yağı kakao yağı hindistan cevizi yağı kullanarak da çatlaksız bir doğum geçirenlere de rastladım :) önemli olan erken başlamak sonlara bırakmamak
Esesen Yesimeliz kantoronu doktora sordun mu canım bende de var da emin olamadım zeytinyağlı kantoron.
Sertap_2020 Kızlar peki bu tarz yağları nasıl kullanıyorsunuz sürdükten ne kadar süre sonra siliyorsunuz yada siliyor musunuz ? Ben yoğun çalıştığım için sürüp saatlerce bekletme şansım olacağını düşünmüyorum sizler nasıl uyguluyorsunuz. Daha 2.5 aylığız henüz kullanmaya başlamadım bu arada
Gulfem07 Sertap_2020 bio oil alacağım ben bizde 3 aylığiz kaç kişiden duyduysam çok iyi engelliyor diyor
PnrGg Sertap_2020 ben sana anlatayım nasıl olduğunu😊 bi çok yağ öneriyorlar önemli olan içinde E vitamini olanını almak çünkü E vitamini besliyormuş vucudu. Ben kakao ve badem yağı aldım ikisini karıştırdım ucu sprey olan şişeye doldurdum her gece sürdüm silmek yok silersen bi anlamı olmaz. Sadece kötü kokuyor😒 3ncü ayımda başladım doktorum 3ncü ayımda önerdi. Sende başlayabilirsin bu aralar. Tabi ben sadece karnıma ve bacaklarıma sürdüm kalçama sürmek aklıma gelmedi karnımda bacaklarımda çatlak yok ama kalçam çatladı şimdi kalçamada sürüyorum 🤦🏻♀️
ozgurhayalim Ben kilo verirken her türlü krem kullandim. Kaç bin tl harcadim kremlere ama çatladım. Hepsi para tuzağı. Kilo verirken catladigim için gebelikte ekstra çatlağım oluşmadı şükür
Gulfem07 Ebruliiii çatlarsa da önemli değil ya güzellik merkezine gidersiniz geçiriyorlar :)ben çatlarsam da 2.bebekten sonra yaptırmayı düşünüyorum.
Snglcm Ebruliiii söyle soyleyim bn karnımdan başka bı yere kullanmayarak hata ettim belkide bnm popoda oluştu beş altı tane smdi bacak falan neresi denk gelirse kullaniyrm 😁😁
Fasulyem22 Gulfem07 bende buna güveniyorum 20. Haftamdayım dün baktım karnım kızarmış 4 çizik kesin çatlayacak lierac kullanmama rağmen önce üzüldüm sonra dedim ki aman bu teknolojiyle çatlaklı kalmam heralde 😄😄
Gulnuripeksoylu Malesef ki ne kullanırsan kullan biraz cilt kalitene bağlı çatlak oluşumu ama içini rahatlatmak için hindistan cevizi yağı ve mustela kullanabilirsin ve bol bol su iç bence kremlerden çok bol su içmenin daha faydası var ben 39.haftamdayım hiç çatlağım yok çok su içiyorum ve çok kilo almadım