23Zumra Kizlar nihayet suyum geldi 40.2 haftaligim hastaneye gittim sancim 125 kadsr cikti nts den ama iniyordu beni tekrar eve gonderdiler simdi evdeyim sancim gelip gidiyor bana dua edermisiniz lutfen cok korkuyorum😔😔
Canogul 23Zumra bir avazda kurtulursun inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın rabbimin izniyle inşallah
Gizemiray Sende herkesin yaptığı gibi dolaş yürü bol bol ılık duş al oda etki ediyormuş Allah yardımcın olsun sağ salim kovuşursun inşallah bebişine hemen 😊
NimetDilmen 23Zumra Doquramayanlardan biri daha doquruyo cok şükür 😍 ALLAH yar ve yardmcın olsun canm bizede Dua et 40 haftalık olduk belirti dahi yok aqrılarm dışında. Bi avazda doqur İnşaAllah sonrada hikayeni yaz bize ❤
23Zumra NimetDilmen ay cok sukur ben hic sancim gelmiyecek sandim canim dun biraz oynadin ce comelme harketi yaptim gece 3.35 suyum geldi simdide agrilarim basladi insallah bi an once seninde gelir Allahin izniyle
Kalphanem 23Zumra Allah yar ve yardımcın olsun canım sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle 🤲🏻🌸 içini ferah tut güzel düşünelim güzel olsun 🎈
NimetDilmen 23Zumra Hic sancın yokken birden mi qeldi suyun canm? AMİN kuzum İnşaAllah bekliorm sabırla