Zeydo Awkim sanırım en güzel zamanlardayız 🙈 16+1 bulantılar bitti, karın büyük olmadığı için hareket etmek kolay 😂 sizin? 🥰
PnrGg Awkim 25+5 olduk bazen hareketli bazen sessiz sakin oluyor minnoşum😊 bel ve kalça ağrıları dışında herşey güzel gidiyor kendimce tabi çarşamba günü randewum var inşallah sağlığı sıhhati iyidir kızımın👼🏼 He birde kalçadan çatlaklar başladı biraz sinir bozucu🤦🏻♀️ Kırmızı kırmızı çizildim resmen😂
Tazeanne0134 Awkim valla bende 12+0 haftalık hamileyim bulantım ve kusmam 2 gündür yok çok şükür inşallah böyle de devam eder
Tugraveannesi Awkim 38 haftalık olduk bu cuma doğum olacak insallah heyecan stres var onun dışında rahat geçiyor ama heyecan hepsine bedel ama iyice ağırlaştm taşımak zor gliyor artık göbeğim uykuya dalarken zorlanym tek sıkıntısı bunlar
Asliemirpeker 33+2 yiz acıktığıma uyandım 🤣🤣🤣 ohhh yarasın yedim yattım... ama bel agrılarım çok fenas
Sayalcan 22 haftanın içindeyim ilk andan itibaren harika geçiyor. Fit hamişlerdenim. Karnım rahatsız etmiyor bazen hamile olduğumu bile unutuyorum diyebilirim. 😊
Gizemmali71 26+1 olduk göbekle birlikte popom büyüyor, yan yatmaktan kemiklerim batıyo, sıcaktan halsizlik çöküyor, ama hareketlerini tam anlamıyla hissediyorum bu herşeye değer 😍😍
aynenaynen 34+3üm bi kaç gündür bel ağrısından yürüyemiyorum bile 🥴 30. Haftalara gelene kadar çok iyidim hamile olduğumun farkında bile değildim ama şu sıralar çok zorlanıyorum ayaklarım şişti davul gibi oldu
Demirleblebi Bende 20. Haftadayım karnım büyüdü ve uyurken boşlukta kaldığı için bel ve kalça ağrısı başladı. Başlık açıp sordum. Bir hamile yastığı varmış. Onu alıp deneyeceğim. Başlığıma cevap gelmeyince başlığı kaynana yaptım gene cevap gelmedi. Sanırım çok deneyen yok artık ben O yastığı bir alıp deneyeceğim eğer kalça ve bel ağrısına çözüm olursa yazarım sizlere de.
mugecelikkol ben daha yolun başındayım 6+5 ama çok kötü şekilde mide bulantılarım var yani hamilelik gitmiyor hiç biley yiyemiyorum🤢🤢
Gunesburcu Uzun zamandır beklediğim bir gebelikti 2 yıl kadar . O yüzden midem bulandıgında bile lütuf gibi geliyor güleceksiniz ama 💕 9haftalık olduk bizde bugün
BGLM 13+1 günlük olduk bugün çok şükür hiç bulantı kusma olmadı çok rahatım baş ağrısı dışında bazen çok başım ağrıyor sadece yoksa rahatım bazen hamile olduğunu bile unutuyorum 🤭😃