38+1 rutin bi kontrol için hastaneye geldık eşimle ve doktor bırden dogum baslamıs 3cm acılman var yatısı yapıyoruz dedı ne oldugunu anlayamadan yatışı yaptık sonra hemşire lavman yaptı ve sancılarım nts de cıkıyor ama bı sekılde bırseyler ters gıdıyordu suni verıcez dedı doktor ve suni takıldı yavas yavas verılmeye baslandı sancılar 180 i görüyo ve ben hiçbişey hissetmiyordum hiçbişey derken dayanılmıcak bı acı yoktu esımle guluyoruz annemle konusuyorux odayı susluyoruz falan..acılmam 6 cm de kaldı ve 10 saat sancı dedıklerı olayı cektım bana gore cekmedm hıssetmıyordum cunku acılma ılerlemıyor bebegınde suyu geldı sezeryana dönücez dedi doktorum ve sezeryana hazırlanırken bırden bı ıkınma hıssı geldı orda yalan degıl cok acıdı canım ama ınsan dayanıyo doktor bı baktı 10 cm 3 dakıkada olmus ebe dogumhaneye gıdemez yetısemeyıx dedı doktorum benı tuttugu gıbı hızlandı dogumhaneye adım atamıyorum ama bı sekılde vardık ve catala cıktım hemen bebegım ters gelıyodu ve doktorum o kadar mukemmeldıkı ben sana sende bana yardım et kızım dedı ıkın durma dedı ıkınıyorm ama gucum kalmadı artk dedıgım anda kafasını cıkardı ve kendısı cıktı eşim ve ben bırbırımıze baktk ben tabı aglıyorum bebegımı muayeneye goturduler bnde ıkızını cıkarmalarını bekledm ıkı dikişim var gayet guzel bı dogumdu dıyor ebeler ve doktor tabı ınsana o an zor gelıyor ama suan degerdı dıyorum paşama baktıkca👼😊😊😊