minikkurabiyem2019 Gamzelianne1453 Merhaba! Canım bu toz olan degilde öbürkünden yuvarlak misket gibi olandan sutle karıstırıp yesek olmazmj 🤔 yoksa sabah gidem toz olayım 😄
espalp Gamzelianne1453 haydaaaa ben 7 aydır çılgınlar gibi nesquik içiyorum😂 eşim tozunu aldı kutuyla evde yap bari kutu kutu almaktan bıktım dedi😂 nesquik içince oğlan çıldırıyor zaten😂 ben bilmeden muz, kaşar, nesquik hepsini tüketmişim bolca😂
Esila-22 Gamzelianne1453 Anlamadım? Gebelik şekerim var mı yok mu bunu kandaki insülin değerlerine baktırıp anlarsınız. Durduk yerde de, herşey yolundayken şekerli şeylere yumulup başımıza bela açmanında gereği yok yani.?? Ben şeker yüklemesi yaptırmış adamım, bana bişey olmaz diyorsanız buyrun... Seçim sizin.
Gamzelianne1453 Gereksizler postumdan uzak durur musunuz siz kaynana postlarina gecin orda icinizdekileri atin rahatlayin hamile olmasaniz menopozda flasn sancam ama hamilesinizde ne diyim kiprasik hormonlariniza veriyorum hadi smdi uzayin yavastan size laf yetistiremicem 😂👍👊
Esila-22 Gamzelianne1453 Sıkı takipçimsiniz anlaşılan. Bu hoşuma gitti. Post post beni takip ediyor olmanız güzel 👍🏼
Esila-22 Gamzelianne1453 kafan güzel canım senin. Adamım yazmadım, anlamadım yazdım. Küstah sözler kullanmam ben. Mahalle ağzı benim tarzım değil. Uyu sen canım. Uyu.
Gamzelianne1453 Esila-22 bos konusma istedigimi yer icerim anam misin babam misin isine bak yzma postuma yorum kendine baska ugras dur o zatif beynini benimle yorma 😊👍
Esila-22 Son kez; Karşılık Verirken Kullandığınız Her cümle, tavır ve üslûp sizin ne kalitede olduğunuzu gösterir. Benden hiç bir şey eksiltmez... Kendinizi Nasıl sergilediğinizi tekrardan neler yazdığınıza bakarak farkına varmanız umuduyla...
Deletedmom0041 Esila-22 kendini yormaya değmez canım. Kadın farklı düşünen herkese saldırıyor. Karnındaki bebeğe yazık ki şimdiden şeker içinde boğuluyor ama anne bunun doğru olduğunu savunuyor. Bir de kaynana postlarina gidin demiş bu post aşırı bilgi içeriyor sanki 😂😂 bizi beğenmiyor 😂😂😂
Gamzelianne1453 Esila-22 nesquikimi ictim yaticam varmi sana giren cikan bisi laf atip duriyon hala edep yoksunu 😂
fadimdurmus Ya ama neden senin için yazdığım yorumları teeek teeek kaldırıp kendi seviyesiz cevaplarını bırakmışsın ki anlamadım çok mu çok ezikledim seni bilgilerimle uslubumle güzelim bak bu tavrında hoşuma gitti bi yerde kuyruğunu kaptırmışsın ki kaldıramayıp silmişsin sana bulaşanın eli kokuyo çirkef gibi atlıyosun her yere her lafa halk içinde bi tarafından anlayan insanlar var sen de oralı mısın 😉😂😂😂😎
Gamzelianne1453 fadimdurmus kiz fadik durmus dur artik 😂😂 havlayip duruyosun ben host demekten yoruldum FADİK DURMUS 😂 dur daha cevap vermiyorum ne diye havliyon hala fadikcik
Gamzelianne1453 fadimdurmus hayir yirtmaya degermi bi tarafini onu anlamiyorum sen burda uzun uzun yaziyosun ben okuyorum saniyosun uzuluyorum baska postlardayim ben boslukta sana giydiriyorum hakediyosun bunu yirtina yirtina bintarafinda bise kalmadi daha sakin az FADİK DURMUS😂😂
Bahara Buharaa bence denemeyin pek sağlıklı birşey olduğunu düşünmüyorum sadece süt içmek daha mantıklı çocuk şeker dolayı irileşiyordur pek sağlıklı durum değil bu normal ve güzelce beslenmeniz daha iyi 🙏🏻🥰
Nazo61 GuelGltkn bende asla sütü sade içemm azcık nesguik koyuyorm içine ne var bunda yediğimz hersey cok saglıklı sanki
GuelGltkn Nazo61 ona bakarsak yediginiz herseyde neredeyse zararli seyler var kizartmalar hamburgerler hamus isi 🤷🏻♀️ hic bisey yemiyelim en iyisi 😂