Berna3434 Kızlar kısır yedim yedigimden beri migdem o kadar kötü ki bir kere cikardm kısırdan zehirlenmiş olabilir miyim☹️☹️
Buharaa Berna3434 zehirlenme olacağını sanmıyorum içindeki birsey seni rahatsiz etmiş. Için rahat etmiyorsan yoğurt yada ayran iç oda iyi gelir cok su içme daha cok şişer midende senu daha da rahatsiz eder
Gamzelianne1453 Berna3434 kisir agir gelmistir banada oldu her yememde oluyor cnm korkma icindr seni zehiricek bisi yokki bulgur baharat sebze zatn 😊
Berna3434 Adves bebeğe fln zarar vermez dimi cikardm hala migdem rahatsız soda içtim ama fazla atmedi
Sedaysn Bende yedim dün ama bi problem olmadı hatta fazla baharatlı yiyorum kişiden kişiye değişiyor sanırım
gdaslik Berna3434 zehirlemiş olabilir ama kustuğunuz için sıkıntı olmaz 18 haftalıkken ben de tavuktan zehirlenmiştim kustuğum için sıkıntı olmadı acilde bir serum yedim eve geri geldim.
gdaslik Berna3434 evet kustuğum için çok halsiz düşmüştüm ve su bile içmeye korkmuştum midem çok bulanıyordu acilde serum verdiler gebelik değerleriniz iyi diyip gönderdiler.
R_Arslan Berna3434 zehirlendigini sanmiyorum kisir hamilelikte iyi degil asiri gaz sancisi yapiyor. Cok az tadina baksaydin keske. Ben 2 kase yemistim dusunmeden oluyorum sandim. Rabbim sifa versin.
Rrraaaiiinnn Berna3434 bende yedim mi migdem bi acayip oluyor bulgur sisiyor baharat falan dokunuyor belliki ama icin rahat etsin sen kendini takip et olmadi doktor gorun sonucta istifra ettim bitti olay deme