1melekannesii Merhaba anneler. 2. Hamileliğimi geçirıyorum , ilk bebeğimde göğüs uçlarım çok kötü yara olmustu . Ve ben yıne aynı olmasından korkuyorum , bebek doğmadan yara olmaması için neler yapabılırm , krem vs. Önerısı olan var mı?
Adves 1melekannesii Doguma bir ay kala gogus ucu kremi kullanmaya basliyabilirsin bide dogru pozisyonda emzrildoginde yara olmuyor insh sizde de ilki gibi olmaz
Buharaa 1melekannesii zeytinyağı kesinlikle guzelce pecete kapat yumuşuyor çatlamıyor. Ben hamile kaldigimdan beri yapıyorum son haftalardayım
Watermelon Doğumdan bir ay önce göğüs ucu kremlerinin sürülmesi öneriliyor. Ben her gün, günde bir kez krem kullanıyorun. Gümüş göğüs kapağı aldıysanız eğer kullanmaya başlayabilirsiniz doğumdan 2-3 hafta kadar önce. Bir de doğru emme pozisyonunu bebek ve siz yakalayabilirseniz meme ucu yara olmayacaktır.
Deletedmom0065 Canım göğsün kahverengi kisminin komple bebegin agzina dogru pozisyonda girmesi gerekiyormuş birazda doktorun verdigi kremi kullanırsan eger yara olmaz diye dusunuyorum.