Esrabrhkl Hastaneye çıkışta hangisini goturecegimi bilmiyorum . Oglum kışın dogmustu portbebeye koymuştuk ama bu yaza denk geliyo puset götür portbebe sicak olur bebek pişer icinde diyor akrabalar ama bilemedim ..Oğluma aldığım pusette portbebe de evde duruyo hangisini gotureyim sizce kızlar?
Beyzanurlina Esrabrhkl ben puset götürmeyi düşünüyom üstünğ örter ederim yürücek halim yok arabaya bıncez dırek zaten 🙄😬 aralık bizim malum🤣
defne55 Esrabrhkl yani benim kasımda pusetin için de minderi falan oluyor ama yinede çocuk iki büklüm kalıyor port bebede en azından rahat yaz bebeği de olsa arabaya binince acarım fermuarlari üstünü de örtmem yatar en azından çocuk
Semooshh Ben portbebe götürücem ama kasıma denk, geliyo benim, çok Bi, yol mesafe yoksa senin, tutus için portbebe daha iyi sanki. Uzun süre kalmıcağı için pişmez yani içinde sıcaklığa alışkın o içeride
seyma281015 1 ay sonra Doğumum inşallah, ben puset götüreceğim. Kızım kasımda doğmuştu portbebe kullanmıştım ama bu içinde terler bunalır diye düşünüyorum. O yüzden kışın portbebe yazın puset en iyisi