Edibegunduz Merhaba hanimlar , dogum icin nasil pijama takimlari aldiniz illaki lohusa pijamasi almak sartmiii
Adves Edibegunduz ben waiki den dugmeli pijama aldim bide gecelik aldim 40 tl dusmustu beyaz renkte bakmani tavsiye ederim
Nagihantilbac Edibegunduz ben loyada Boydan gecelik aldım önden düğmeli dizin altında. 30 TL verdim. Onun haricinde Pijama takımı aldım 2 adet. Rahat olması açısından.
Nergis34 Adves resim atablrmsn bugün bktn lcv wakikide boyle bisey bulamadım düğmeli istyrm emzirrkn rahat olur die
Adves Nergis34 Nasil resim atildigini bilmiyorum canim netten ilk baktim sonra magazasina gittim deneyip aldim
seyma281015 Ben evde giymek için güzel bi pijama takımı aldım internetten. Hastaneye de bi pijama takımı bide Boydan gecelik götüreceğim
gLycn_ Bende gecelik mi pijama takimimi alsam karasiz kaldim 🤷🏻♀️ Hangisi daha rahat olur acaba? Birde lohusa takimlari aldiğiniz güvenilir bir site var mi kizlar
espalp Edibegunduz Morhipo’dan pijama takımı aldım fotoğraf çekimi için. Onun dışında uzun kollu düğmeli düz gecelik aldım evde de hastanede de rahat giyerim diye. Eylül sonu olduğu için uzun kollu tercih ettim ikisini de 👍🏻
seyma281015 gLycn_ kısa kollu pijama takımı ama sabahlığı var uzun kollu. Kapalı olduğum için onu tercih ettim, şalı terliği ve tacı da var
espalp gLycn_ https://www.morhipo.com/kampanya/detay/22292516/83216/eros-esk0218k0086-lohusa-uzun-kollu-pijama-ta 👍🏻👍🏻