Semre42 Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Benim kızım olacak 8 aylık hamileyim esimle isim konusunda bir türlü anlaşamadık. Ben modern isimleri seviyorum o da tam aksi eski Türk kökenli isimleri seviyor hâl böyle olunca kızima Melin Eva ismini düsünürken esim illa bi isimde ben koycam dedi babası sonucta hakkıdır. Bizim isim oldu Melin Gökçe sizce nasıl 🤔 yorum yapar mısinız rica etsem ?
Tugbaztrk Semre42 eva ismini cok begeniyorum, isim hakkına gelince ben o hakkı pek vermiyorum 9 ay taşıyanın hak diyorum😂
annevebebek17 Canım bence güzel isim güzel bir uyum olmuş ikinizin de gönlü olmuş olur 😊 sağlıcakla gelsin inşallah
Akademisyenanne annevebebek17 Melin Eva kulaga daha yumsak geliyor. Gokce biraz sert bir isim bence. Esiniz birkac alternatif uretse😊
Semre42 dlk_s evet anlami icin bende melin eva istemistim melin suda acan cicek eva da yaratilan ilk kadin demek ama esim ikiside yabanci ismi gibi olmaz diyor Türk ismi olmasj sart diyor Gökçe da guzel ve gosterisli melek ,mavi gözlü kimse demek esim mavi gozlu kiizimizda mavis olsun adi gibi gökçe olsun diyor 😊
Fat57 Walla canım ben derimki eşinle hiç inatlaşma birini sen birini o koysun sonuçta doğumdan sonra kadınlar yatarken kimlikleri erkekler çıkartıyor sadece gökçe koyar gelir ne olduğunu şaşırsın halam doğum yaptığında çocuğa yiğit koycaktı eniştem kimlik çıkarırken yanına birde hakkı eklemişti halamdan habersiz 😁😁 çokta şey yapmayın yani
Semre42 Fat57 evet bende ondan endise. Ediyorum bi de o da babasi somucta isim koyma hakki var illa ki de cok farkli tarzda olunca yanyana uymadimi ki diye dusundm kendi begendigim ismi mi degistirsem of cok kararsizim 😔
Didi6 Eva ismini koymak bana çok saçma geliyor. O isim dilimiz ve dinimize Havva diye geçmiş zaten. (Farklı bir inanışi olanlar için geçerli değil bu dediğim elbette.) Yani oğluna Davut yerine David ismini koyan Müslüman bir Türk görmedim hiç.