Tugceleventsoy SemaSalihh bizde 35 olduk ama bu sancı dediğiniz şey nasıl oluyor bende tık yok sadece geceleri hafif bel ağrım oluyor okadar
Kbryldrmr SemaSalihh bizde bugün girdik 35 e artık ağırlaştım hepten ve sanırım yalancı sancılar başladı bu akşam korktum baya
SemaSalihh Kbryldrmr Yalancı sancıları sorma canım aşırı kasık ağrısı var aynıyız seninle hafta olarak 😌
ruhi Bende 35+4 günlük olduk kızımla son 31 günümüz kaldı doğmasına hayırlısıyla sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin allahım ama havalar felaket sıcak ağırlar yalancı sancılar zor geçiyor son günler🤰🏻👼🏻
Kbryldrmr SemaSalihh saat 9 falandı bı sancı tuttu 5 dakka sürdü yerimden kımıldayamadım karnım sivrildi adet sancısı gibi ama daha şiddetliydi bacaklarım ayak bileklerime kadar sızladı doktorumda izinde perşembe günü anca gidebilcem kontrole. Çok korkuttu oğlum bu akşam beni
Kbryldrmr SemaSalihh bilemedim ki ya eşimde şimdi geldi işten ara ara hafif sancı oluyo bakayım tekrar öyle tutarsa mecbur gideriz acile
seyma281015 SemaSalihh malesef.. yani 1 hafta oldu doktora gideli ama dönse hissederim. Tekmeleri aşağıda hala 😔