Hhaazrgn Aselmina2 bende ilk dogumumu 19 da yaptım cahilligime geldi hiç biseyde hatırlamıyorum sen gibi ama yinede içimde napcak kız gelsinde seveyim 😂😂
Aselmina2 Hhaazrgn 😂 ne bilim ben biraz korkağım 🤦🏻♀️ İki bebeyle nasl bas edecem bakabilcem mi diye düşündüğümden kalsın içimde çıkmasın diyom 🥰😂🥰🥰
Hhaazrgn MinikPrensesAnnesi ay bilmiyorum ki ben gün degil dk saymaya basladım bir bucuk ay diyorum bakıyorum hep bir bucuk ay takıldık orda günleri kısaltasım var 😂😂
MinikPrensesAnnesi Hhaazrgn bir buçuk ayı beklememe ihtimali çok fazla olduğu için kısaltabilirsin 😂🙈
Aselmina2 Hhaazrgn aslında son günler geçmek bilmiyo bakiyom etrafımdaki herkes doğurmuş lan diyom bi ben kaldım ne çabuk doğurdular 😂😂
Aselmina2 Hhaazrgn allah yardımcın olsun bacım bütün dualarım seninle ikiz çocukların zorluğunu bilirim benim kardeşlerimde ikizdi çünkü 😂
Aselmina2 Hhaazrgn valla ha ya bide 1 2satte çıkartıyorlar bebeyi ben 15 saat sancı cekiyom adaletmi bu 😂🤣🤣
Hhaazrgn Aselmina2 Allah razı olsun çocuk zor iki cocuk daha zor 3 cocuk denicem artık 😂😂🙈 doguruncada haber et kız bilgi alısverisi yaparız azcık cocuklardan desikodu yapar moral düzeltiriz 😂🙏