Kubraarikan Ben nişanın ne anlama geldiğini bilmiyorum ve doğum sancılarını nasıl anlarım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim ☺️
Efsoo Kubraarikan nişan dogumun baslanmasi demek.kahverengi yada kirmizi kan gelmesi.ayrica kanla suyun birden patlamasi suyun gelmeside nisan sayilir
Melihadur Kubraarikan nişan sümüksü jel gibi bir akıntı canım sancı nedir onu bende bilmiyorum 33+4 olduk benimde ilk gebeliğim ama nişanın nasıl bir şey olduğunu gördüm
Efsoo Kubraarikan dogum sancisi adet sancisinin fazlasi gibi derler.33+6 hamileyim bende.daha basima gelmemis ne nisan nede sanci.
Kubraarikan Melihadur Efsoo ben de 35+1 haftalık hamileyim bende ne olacak nasıl olacak diye merak ediyorum 🥵
1Tecrubesizannee Dogumun başladığını belli eden kahverengimsi kirmizimsi bi akinti diye biliyorum canim benim de ilk gebeliğim ama burdan okuya okuya tecrübeleniyoruz 😊 Sanci nasil bisey cok merak ediyorum 😊
Efsoo Kubraarikan iyi olur canim insallah.ben 34 haftalik oldum.kim bilir belki 3 4 haftaya bende kovustum yavrucuma😍gel kendimizi korkutmayalim dua edelim hepimize.Rabbim o an oyle guc vererki insana ne kadar ya doguramazsam?diyen kadinlar normal doguruyorlar.kismetimizde ne varsa oda olucak.Allah yardimcimiz olcak insallah
Aryabanu İstanbul - adatıp hastanesi eğlenceli ve bilgili geçti. Doğumdan bebeğin bakımına kadar bilgilendirdiler. Nefes terapisi de yaptık hastanenizde varsa böyle imkanlar kullanmanızı tavsiye ederim.
Aryabanu İstanbul - adatıp hastanesi eğlenceli ve bilgili geçti. Doğumdan bebeğin bakımına kadar bilgilendirdiler. Nefes terapisi de yaptık hastanenizde varsa böyle imkanlar kullanmanızı tavsiye ederim.