Ahsen1625 3 aydir istiyorum turlu sebeblerden alamiyorum.elimde hic mi birtane hatira olmasin ya..telefonla cektirdi gecen hafta..ne kadar sacma ozel hayat hastanesi Ayse erola gdip renkli ultrason alan var mi
ozgurhayalim Ahsen1625 canım bende Ayşe Erola gidiyorum. Renkli olarak yüzünü ekranda gösteriyor çıktı olarak veremiyor yaziciyla alakalı öyle bir şey demişti sanırım. Renkli gösterdiğinde telefonunla çek ekranı 😊
rkbursa Ahsen1625 Bizde Ayşe EROL'a gidiyoruz. ayrıntılı ultrason cektirdiğimizde verdiler. kendi odasında baktığında vermedi.
Rabiaibrahim0803 Ahsen1625 canim ben nazmiye hanima gidiyorum doktorum bakiyo bebek guzel gorunuyosa veriyo ama kendini gostermiyosa vermiyo.ayse erola da gittim daha oncesinde o da gosteriyo ama cihazindan dolayi fotokopi cikartamiyo.nazmiye hanim fotokopi olarak veriyo
Derya0707 Ahsen1625 ben de Antalya memorial e gidiyorum renkli çıktıyı geçtim renkli ultrason yok ilk defa renkli detaylı ultrason a gittiğimde gördüm bebeğimi başka Bi prof un kliniğin de dünya para veriyoruz 60 TL muayene ücreti olan hastane renkli ultrason uyguluyor memorial gibi Bi hast yok
Nagihann23 Kızlar yarın randevum var ilk defa gideceğim de normal siyah beyaz veriyor renkli vermiyor dediğiniz 4 boyutlu olan mı?
Tugba12345 Hilal cankilica gidiyorum bn renkli aliyodum 31.hftama kdar ama bu kez gittgmde renli vrmedi telfnla ekrani cektik gayet guzeldi oda yeter yani