Aysegul0506 Kızlar nasıl gidiyor ? Neler yaşıyorsunuz bebişlerini hisseden varmı minik tekmelemeler başladımı ? Miğde bulantıları geçtimi
ygmrsfk Aysegul0506 bende 14+4 bugün şükür bulantilar bitti yinede hep bir yorgunluk hep halsızlık oluyor doktor erkek diye tahmin etti hayirlisiyla sağlikla gelsinler ❤️🙏
Dnznrgz Aysegul0506 14+2 bende bulantim 9.haftada bitmisti tek şikayetim halsizlik hemen yorulmak onun dışında bir sorunum yok
Aysegul0506 Snok bende bir iyiyim diyorum. Sonra yine bilıyor düzgünce hiç birşey yiyemiyorum üzülüyorum bebeğe birşey veremiyorum. Gibi hissediyorum
Nisanlagelenmutluluk Ben 14+3 üm ☺️ Benim sanki karnımda seğerme oluyor gibi . Ama daha çok küçük herhalde daha hissetmem diye düşünüyorum . Cinsiyet belli mi sizin . Tek sıkıntım kabızlık 🥺
Aysegul0506 Nisanlagelenmutluluk evet doktorumuz erkek dedi 🥰 benımde elimi koyunca sertlik hissediyorum. Elimi koyduğum yere geliyor gibi pıt pıt var gibi ama çok az eşim daha hissedemyior bn hissedebiliyorum gibi çok heyecan verici çok merak ediyorum ne zaman okucak diye onu bekliyorum sürekli kabızlık kan ilacı yapar diyorlar olabilir belki doktoruna sor kayısı ye biraz rahatlatır belki
Aysegul0506 ygmrsfk amin canım sğalıkla gelsin hepsi kolay doğumlarımız olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻 Benımde halsizlik ve bulantı devam yediğim şeyleri direk çıkartıyprım. 🙄
Meryemhuseyin Merhaba bende 14+3 allah çok şükür hiç mide bulantım olmadı.sadece biraz halsizlik var şimdilik çok iyi gidiyor.arada bir tekmeler hareketler hissediyorum özellikle idrar torbasının tekmelediğini hissediyorum 😁
Aysegul0506 Meryemhuseyin yaaa çok güxel bir duygu inşallah bnde birqz öncr hissederimm ohh misss benım. Bayaga kötü geçti ilk aylar 6 kilo verdim hiç birşey yiyemedim. Hep kustum yattım 2 haftadıry gibiyim ama kusmalar devam 🙄🥺
sercanirem Aysegul0506 canım bu gün 16 olduk bulantı falan kalmadı çok şükür ama kan degerlerim düşüyor bide gaz sorunumuz başladı 😕 hala cinsiyeti öğrenemedik oda ayrı mesele😊😊
Aysegul0506 sercanirem yaaa saklıyor demek 🙈🙈 kan için ilaç vermedi mi doktor canım kan ypıcka şeyler ye gaz içinde ayaklarının çorapsız bırakma çok gaz oluyor ozamn üşütmemeye çlış
Aysegul0506 Dnznrgz iyi sayılır cnaım kusmalar devam 🙄 halsizlik hiç birşey yemek istemiyorum. Keyfim hala yerine gelmedi yani 🙈 bir de kızım. Var yatamıyorum da sürekli onunla da ilgilenmem gerekiyor zor geçiyor ilk aylar
sercanirem Aysegul0506 verdi canım ama cok kotu oluyorum ictikten sonra bünyem mi kaldırmıyor anlamadım kii corap mı bu sicakta mi😓😓😓
Dnznrgz Aysegul0506 ya çok zor olmali senin için benim düşük tansiyon sorunum var haftada 2 gün sabahtan aksama kadar çarpıntı göz kararmasiyla yatiyorum birde küçük çocuğum olduğunu düşünemedim
Aysegul0506 Dnznrgz allah yardımcın olsun canım sağlıkla al yavrunu inşallah annelik işte onada yetmeye çalışıyprum mecbur