Minikaydoganlar Kızlar bebeklerinizi ne sıklıkla emziriyorsunuz bebeklerim küvezden çıkacaklar orada 3 saate bir süt veriyorlar bende mi öyle yapayım evde yoksa sık emzirsem daha mı iyi olur şimdiden teşekkür ederim
ozgeya Minikaydoganlar maksimum 2 saatte emzirilmesi gerekiyor.Mümkün olduğunca sık emzirmelisiniz ki sarılık olmasınlar.
Oykubraa Minikaydoganlar benim bebegim 36 +6da dogdu ve karin cevresi geriligi oldugu icin zayif dogdu sinirda premature 17 gunluguz su anda ilk hafta uyandiemak icim neler neler yaoiyorduk ayaklarinin alti artik kizariyirdu kilo kaybetmemesi icin 2 sste bie uyandiriyordui emsin diye su andada alarm kuruyoruz mesela ama alarm dolmadan kendisi uyaniyor aciktigi icin hemsireler yada dokrorla 3 satte bie diyor ama hep 2 saatte bir besledim nen
Gizem_miros Minikaydoganlar 2 saat cok gec ben ilk oglumu surekli emzirirdim yoksa uyumaya alisiyorlar emzige alisiyolar ben ole yaptim saten doyunca kendileri almiyor saat koymak bana kalirsa yanlis dogru olan aldikca emmesi doydukca birakmasidir siz bilirsiniz tabi
Melikeeee03 Minikaydoganlar canım bana ebem dedi ki. Her saat başı emzir dedi ten teması kur dedi. Bi göğsü tamamen boşalt diğer emzirmede diğer dolu olan göğsü emzir dedi düzenli bi şekilde. İki göğsünü de düzenli emzir sütün azalmasın canım
Ssraa 2saatte bir emziriyorum. Hatta ebemiz 1bucuk saatte emzir dedi. Maksimum 2 diyeyim. Bir gün sarılıktan mavi ışık aldık ama biz
Ssraa Minikaydoganlar evet gece de aynı şekilde devam ediyorum. Bebeğim zateb alıştı 2 saate yaklasınca kendisi uyanıyor
Cemreberil Ben 1 saatte bir emzirdim 1 ay boyunca ne kadar içiyolar ki 2 saat tutsun onları bana saçma geliyodu ya 1 saatte bir verdiğim halde kızım yapışıyordu göğsüme açlıktan siz bilirsiniz ama 2 saat geç bence
Minikaydoganlar Cemreberil Sizin söylediğinizde doğru sık emzirme sütü de arttırıyormuş napsam bilemedim ama küvezde 3 saatte bir veriyorlar tabi orda belli Bi cc veriyorlar bebeğin direk mideye gidiyor ben evde ne kadar süt içtiğini bilemicem az içerse çabuk acıkacak ilk çocuk ve ikiz hiç bişey bilmiyorum 🤷♂️
Rrraaaiiinnn Ssraa bir sey sormak istyorum bebek memeyi almaz ise en basta yinede misal 2 saatte bir meme vermeye calisip zorlamak dogru mu acaba en sonunda kabul eder mi benim ilk bebek hastane bilgi verr vermz simdiden ogreneyim diye sorayim dedim :)
Oykubraa Rrraaaiiinnn kesinlikle vermen lazim benimkide ilk basta memeyi tutamiyordu ama su anda surekli emisiyoruz bide erken dogdu benimkisi
Ssraa Rrraaaiiinnn tabi istemiyor bırakayım demek olmaz direnmek lazım. Belli aylarda da meme reddi yaşanıyor bebek istemiyor onlar gibi düşünmek lazım reddett deyip bırakılmamalı o inatsa biz daha inat olmalıyız ☺️
Rrraaaiiinnn Oykubraa hayirlisi ile ins sutum gelir hemen kavrar sorun olursa da zorlarim napalim sonunda kabul ediyorsa :)
Oykubraa Rrraaaiiinnn ben 1 hafta hastanede kaldim 3 gun suni sanci cektim ve sonunda sezeryan oldum jastanede bir iki damla geldi ve ilk cocuk ilk.emzirme oldiugu icin goguslerim cok acidi rve geldihimde benim.uavas yavas sutum arti kimse bizden litrelerce sut beklemiuor o yuzden sakin strese girme bebek emdikce sut artar
Rrraaaiiinnn Oykubraa stres olmak icin yer ariyor um sanki simdiden olumsuz dusunmek istemiyorum ama insan düşünüyor nedense hayirlisi ile hersy guzel olacak ins. 🙏 gunlerce ugrasip amacima ulasicam hayirlisi ile :)
Minikaydoganlar Melikeeee03 cuma emzirmeyr başlıcam strese girdim ikisini aynı anda mı emzireyim tke tek mi becerecek miyim falan kafam bunlarla dolu ya
Melikeeee03 Minikaydoganlar canım iki türlü de denersin sonra bi düzen oluşur zaten stres yapma. Onlar bize öğretecek bunları