umutruyasi avarebirseyyah yalan soylemem sevmem bn yalani disari cikacam gelirim markete gidiyim yada az dolanym diycem arkasasmla buluşacak desem arkadasm olmadgini bilio inanmaz alytinda bise arar
umutruyasi avarebirseyyah aynen kredi cektik faizle geciyo kirka geliyo bide normal kredi kart borcumiz da 4 olmus
umutruyasi minikmucizem1_ bilmiyorum ki sabah belli olavak dun ben saglik ocaginda kan verdim 1.20 cikti bthgc uc gundur kanamam var bugun cogaldi hemsireyi aradim dusuk ignesini yapyirmami soyledi acile gidip yapturdik ama bilmiyom nolcak
umutruyasi avarebirseyyah karnim cokk agriyo igneden sonra oldu agrim yoktu ama sonra dan igbe vurulduktan sonra karnım bi agrimaya başladık i
umutruyasi Hic bilmiyom pazartesi damla gibiydi sonra ertesi gun iki damlaya cikti bugun de artinca doktoru aradık oda yine aramycaktım bn ped alirken cantamdan benmki gordu sonra sora sora soyletti doktoru aradık oda igne vurul hemn acile git dedi ignenn adini falan verdi iste boyle sabah da gudecz ama kanamam var hala