Brcbzdmr Kızlar merhaba. 34 haftalık olduk ve doktorum 2 cm açıklığım oldugunu ve rahim ağzı boyunun da da 2.5 cm olduğunu söyledi. Progestan felan da başlamadı. Nst de sancım çıkmıyor ama çok korkuyorum erken doğar diye. Ne yapacagımı bilemiyorum 🙁🙁
Buharaa Brcbzdmr benimde 30. Haftada rahim agzi kısalığı oldu 22 cm. Doktorum progestan verdi sabah öğle aksam kullanıyordum. 34. Haftama kadar kullandim. 34+3 de biraktirdi doktorum progestan belirli bi haftadan sonra etki yapmıyormuş sana da o yuzden vermemiş olabilir. Cok ayakta kalmamaya dikkat et
R_abia Brcbzdmr rahim ağzı yetmezliğinden dikişliyim 1 aydır lavoba harici kalkmayarak yatıyorum. Sizde sadece yatın böyle durumlarda yatmanın çok faydası olabiliyor
Slcndereli Brcbzdmr benim 36haftamda doğum sancılarım başladı doğumu durdurmak için sadece serum taktılar olandadır umarım 1agustosa kadar dayanırız
Brcbzdmr Buharaa doktorum da hiç böyle şeyler demedi. Açıklık zaten bizim istediğimiz şey diyo. Tamam olması iyi ama daha çok erken değil mi
anapanda12 Doktorun belirtti mi bilmiyorum ama bu durumda sadece yatıp dinlenmek wc yemek harici kalkmamak gerekiyor. En azından 36 37.haftaya kadar ve evet 34.haftadan sonra genelde progestan kesilir verilmez
Buharaa anapanda12 bende öyle yatarak 1 ay geçirdim 34 bitti hala yatıyorum gerçekten bu durumlarda surekli yatmak ayağa kalkmamak gerekiyor.
Brcbzdmr anapanda12 hiç bişey demedi.açıklıgının olması iyi diyo sancın yok diyo ya bi anda gelirse anlamadm gitti
Sifauzun_2 Brcbzdmr benim akıntım çok arttı arada kahverengi akıntıda geliyor sende de varmı bu şikayetler
Brcbzdmr Sifauzun_2 benim yeşilimsi bi akıntım oldu. Enfeksiyonum var onun için antibiyotik kullanıyorum 🙁 inşallah bir zararı olmaz bzende su gibi bir akıntı geliyor