Ankara-06 29 haftama girdim 27de 28dede oluyordu üstüne düşmedim ama göbek deliği hizasında sol sağ fark etmeksizin sertleşip toplanıyor ovuyorum elimi koyuyorum 5-6 sn sonra gidiyor ardına hemen sert bi vuruş kasık ve daha asagı bölgede hissediyorum
RabiaMm Ankara-06 ben de 30.haftamdayım bende de vajinal bölgemde sert bir atma vuruş oluyordu sanıyordum ki açılma var ya da bebek aşağı düşecek, Cuma günü doktoruma sordum bir sıkıntı yok dedi tamamen kapalı rahat olabilirsin dedi normalmiş yani canım
GuelGltkn Ankara-06 kasilma oluyo o canim bebek bi yere toplaniyo sert oluyo göbek bende bayadir var o doktor magnezyum kullan azalir dedi öyle de oldu
Ankara-06 RabiaMm aynen sanki bi yeri çıkacak gibi oluyor bayramdan önce kontrolüm var banada ayakları asagıda ondan dolayı demişti fakat o toplanma neden oluyor anlamadım bi tarafı kocaman sisiyor karnımın
GuelGltkn Ankara-06 herkesin durumu farkli canim bende plasenta previa da var ve kasilma ama doktor bisey olmaz diyo . günde kac kere oluyo o kasilmalar mesela cok asiri oluyo mu
Prensesgeliyor Ankara-06 çok fzla oluyorsa gün icnde doktor rahim ağzı kisaligin varmı diye vajinal ultrosnla bakmak isteyeblr erken doğum riski varmı yokmu teşhis edeblr
Ankara-06 GuelGltkn bazen hiç olmuyor bazende günde 3-4 olduğu oluyor belkide oluyor ayakta hissetmiyorum uzandığım için dikkatimi iyice cekti
Ankara-06 Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻