Brc06 Bu ilacı illaki doktora mı yazdırmamız gerekiyor? Yoksa eczaneden alabilir muyuz kendimiz? İlacı nerede vurduruyorsunuz?
Ancelina Brc06 ben eczaneden alınıyor diye biliyorum. Çünkü doktor bana yazmadı progestan yazdı verdi kanama devam ederse iğneyi alırsınız eczaneden dedi. Öyle hatırlıyorum ama kanama sürmediği icin iğneyi almamıştık.
smyr35 Brc06 ücretli reçetesiz alabilirsiniz ama bi çok devlet hastanesi enjeksiyon için reçete istiyor. Reçetesiz yapmıyorlar.
HandeYavuz Brc06 alsanız bile reçete olmadan hiç bir hastane yapmıyor şu an 19. Haftamdayım 5. Haftadan beri kullanıyorum. Devlete de özele de yaptırdım ikisi de reçetenin bir fotokopisini aldılar canım
HandeYavuz Brc06 yazabiliyor diye biliyorum ama reçetenizi muhakkak alın ki başka bi yerde yaptırırken sıkıntı yaşamayın şifa olsun inşallah 💕
Pnrarvn Brc06 sağlık ocağında yazdırdım ben o reçeteylede oldum iğnemi daha önceden ama yönetmelik sürekli düşüyor geçen ay yazdığı ilacı bu ay alamıyorum felan gibi
Ozge3747 Brc06 Eczaneden alabilirsin canım 11 tlydi en son ama zor bulunan bir ilaç olduğu için eczaneler doktor yazsa bile 2 ya da 3 taneden fazla vermiyor. İlacı aldıktan sonra sağlık ocağında vurdurabilşrsin