Elif1147 Sevdasoner yok artık ciddi mi var? Bana doktor sesini dinletmemişti 12. Haftadan önce dinletmiyorm zararlı demişti.evde olsa ben zırp pırt dinlerdim
Sevdasoner CerenSelvi internetten aldım cnm aile hekiminde hemşire hanım da o makineyle bakıyor sordum ona zararı yok dedi ama bi sorayım dedim kullananlar var mı die gerci Çok güzel bişey kalp atışlarını evde dinleyebiliyorum 🙂))
Sevdasoner Mercan89 Endostall fetal doopler bebek kalp dinleme cihazı yazınca cıkıyor ben gitti gidiyordan aldım cok araştırdım en isi bu ve bu cihazı sağlık ocağında kullanıyorlar
Sevdasoner delettdmom66 157 tl ye gitti gidiyordan aldım kuzenim Amerika'da yasıyor onun gebeliği biraz riskli ve geç oldu o alıp kullanmış doktorlar zararı yok demiş ben kendi doktoruma daha sormadım ama sorucam.Ama cidden içimi rahatlatıyor onun kalp sesini duyunca 🙂)
Sevdasoner Elif1147 evet varr arkadaşım sende al valla ben şimdilik cok memnunum doktora da sorucam zararı yoksa arada dinlerim özellikle hareketlerini az hissettiğim zamanlarda Acar dinlerim 🙂)
Elif1147 Sevdasoner içinin rahat etmesi açısından çok güzel birşey☺Güle güle kullan canım bende bir bakiyim bakim
Thelegh Merhabalar bende de var bende haftada bir kez dinliyorum. İlk haftalarda birax zor bulabilirsiniz bebeği karnınızda. Bebek uzun zaman bel kemiklerinizin alt kısmında çok yukarıda aramayın yani.
EvrenYunus Canım bence radyasyon yayar düşün ses dalgalarınì iletmek icin mutlaka bi manyetizma yayıyordur tahminimce sen yinede dr sorana ka da r cok dinleme..
ozdenarda doktorlar bile o kadr azicik dineltiyorlar bebek zarar gormesin diye siz nasl cesaret ediyorsunuz😯😯😯