Nisa01 Kızlar aranızda bebeknevresim sayfasına yada aysenintasarimlari sayfasına isimli tulum yaptıran var mı beklediğiniz gibi geldimi
Gulcinozdmr Nisa01 ben oradan yaptırmadım ana uniqon dan yaptırdım 150 lira 10 lu aynı istediğim gibi geldi ☺️
Gamzedeyimdeben Nisa01 ben nakışlı yaptırdım bebe konsept diye bir sayfaya 10 lu set 150 TL çok memnun kaldım tavsiye ederim
ilkbahar_23 Nisa01 ben intada uniqon sayfasına yaptırdım ama henüz gelmedi beklemedeyim sayfada çok güzel görünüyor inş gerçekte de öyledir
Prensesgeliyor Gulcinozdmr yıkandıktan sonra baskilarinda solma gibi bı durum oldumu acaba arkadasm da yaptrdi bir iki yıkama bozuldu rengi aynı sayfadanmi yaptrdi bilemiyorum tabi bide size sorayım dedim
Gamzedeyimdeben Melisayenerli https://instagram.com/bebe.konsept?igshid=1v779ch7xd9zc çok kısa sürede yapıp gönderdiler ürünleri de kaliteli tavsiye ederim
Sueda Ben henüz almadım ama başka bi postta gelinsabahlığı_bebek ürünleri insta sayfasından biri almış ve memnun kaldığını yazmıştı bende oradan almayı düşünüyorum bebek nevresim sayfası da iyi gibi ikisi arasında kararsız kaldım bende açıkçası
Nisa01 Sueda aynen canm ben o sayfaya da baktım bebek nevresim şuan 2 kişi yaptıran var ama işte insan dusunuo yinede iyi gelirmi die
Akddy Nisa01 Bebeknevresim sayfsından bende sipariş verdim ama daha gelmedi o yüzden iyi yada kötü diyemiyorum inşallah iyi gelir :)
sbhtyndk ben kiyafet takim değilde uniqondan nevresim takımı düşünüyorm. uzun ömürlü kullanisli olsun diye.. kiyafet belki 3lu set olarak bulursam isimli uygun fiyata yaptirabilirm. hatira olur hem. cabuk buyuyor çünkü bebekler 😊
ilkbahar_23 Annebebek122 ben sipariş vereli 1 hafta oldu bu hafta içi kargolanacağı söylendi kargo ücretsiz