Merveykaya Dudus yok canım tüp bebek normal olmaz diye birşey yok son ana kadar normL için uğraştık ama nasip değilmiş ben sezeryan oldum çok şülür ama bebeğim sağlıkla yanımda🙏🙏Rabbim hepiminize yardım etsin bu yolda dert vermesin inş🙏🙏
Dudus Merveykaya sağlıkla güle güle büyütün darısı başımıza ☺ genelde sezeryanla alıyolarmış öyle okudum hep değerli bebek olduğu için nasip bakalım
Merveykaya Dudus yok benim doktorum normali deneriz ama en ufak bebekle ilgili terslikte direk sezeryana alırım demişti
Guler1989 edak bende 11 de transfer oldum test hastasi oldum her gecen gun yaptim idrar testi neqatif 3 gunlik embriyo benimki. Insallah tutar hepimizde.
edak Guler1989 inşallah tutar hepimizinki. Teste çok erken başlamışsınız belki ondan çıkmamıştır kendinizi boş yere üzmeyin bence , test gününüz geldiğinde kanda baktırın idrar testi yanıltıyor olabilir belkide. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Guler1989 edak tesekkur canim benim. 9 gun oldu hala bi belirtim yok. Neqatif gorunce aklim gediyo. 23u kan tahlili gunum rabbim yardimcimiz olsun insallah.