Zizu Selam Hanimlar. Ben beynim Allah bullak oldu,bebeyime giyim almak istiyorum,hangi ölçü alayim bilmədim.0;0-1;0-3;3-6 yanğısını tafsiye edərsiniz?Birde hangi markanın?bazi markaların 0-1 çök buyuk,baxışları çök küçük oluyor.
Oglusannesii Zizu henüz doğurmamış bi anneyim ama bu soruya herkes farklı bişey diyecek kiminin bebeği minyon oluyor yenidoğanları uzun giydiriyor kimininki hemen kilo alıyor yeni doğana altı ay giydiriyor benim annemle yengemin arasında bir yaştan fazla vardı aynı şeyleri giyerlerdi yani değişiyor maalesef
Simadumann Zizu 6 takım yenidoğan 3 takım 0-3 ay aldım marka önemli değil bütçene göre al bişeyler. Hediye ne gelir ne kadar gelir bilemediğimden fazla kıyafet almadım. Doğsun gerisini ozaman alırız
hunilimom Zizu benim kızım 03 ay zihinlerini 10 gün giydi şimdi 3 6 ay giydiriyorum kıyafetlerde bazı 03 aylar oluyor bazıları olmuyor bütçene göre al marka önemli değil hemen büyüyor cunki
Sinemksk Zizu 0-3 e çok abanma canm ben çok almıştım oğlumda pişmanım bi ay sonra küçük gelmeye başladı gerçi bize 27 haftaya kadar kız dedikleri için hepsi pembeydi 😂😂bi aydan sonra yeniden aldık genelde 3-6 devam ettik hem rahat oluyor bebek içinde
zcolak Zizu beden için bende bir şey diyemeyeceğim ama Aziz bebe den alındı bana hediye ve gerçekten çok güzeller