Gunesburcu ZeynebFuad ikili teste gidicem ayın 26 sında bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum . En son 8.hafta da görmüştüm ☺️
ZeynebFuad Gunesburcu bende haftaya gidicem insAllah. En son 6+3 haftalikken gormusduy. Rabbim salikla kucagimiza almayi nasib etsin🙌🏻♥️
Btln 10+2 🥰 Yalovadayız biz de. Haftaya Salı günü doktora gideceğim çok heyecanlıyım en son 7. Haftada görmüştüm ultrasonda 🙈
Emineemre Btln Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım en mutlu olduğumuz gün bebeğimizi görmeye gittiğimiz gün olsa gerek😍
secilllll Bende bugün kalp atışını duydum çok şükür 🥰 7+6 şuan ama 4 5 gün geriden geliyor dedi doktorum. Bende pendik emsey de Pınar gökova azman a gidiyorum memnunum . Umarım sağ salim alırız hepimiz kucağımıza 🤲🏻
Emineemre secilllll benimde 7+6 bende pendik emsey hastanesine gidiyorum canan yılmaz torun doktorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım 🙏🏼
Btln Emineemre Amin hepimiz inşallah 🙏🥰 evettt kesinlikle annelik doğuştan yüklenmiş biz kadınlara işte.
Gzrilknur Emineemre 7+3 ❤ mart sonu şubat başı görünüyor. Rabbim hepimizin bebişini korusun. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏🙏
Tulaysezer 10+2. Iyiyim şükür. Son bir haftadir sıtma oluyor. Cok gerginim. Allah hepimize yardim etsin.
Emineemre Tulaysezer bende gebeliğimi öğrendiğimden beri üşüme hissediyorum tahlillerimin hepsi güzel çıktı ama nedenini bilmiyorum
Tulaysezer Emineemre birkackez sıtma oldu. Tahlilller temiz doktorum umursamadi. Hormonlardan dedi. Bir de ben panik hastasiyim, atakta olabilir dedi. Gecmis olsun.