MeryB Gokce evet canım. Suda kalıyor. Su eksildikçe ekliyorsunuz. 41 tane Yasin 41 tane Meryem Suresi okunmuş oluyor. İstersen başka dualarda ekleyebilirsin.
deletedmom11 reflesha aynen o yüzden denk geLdim aLdm doğumdan korkmayan yoktur bi umut işte her dua kapısına koşuyoruz heLe de iLk doğumum kabus gibiydi o yüzden bu bari koLay olsun 😳😳
deletedmom11 reflesha yoo daha yoLun başındayım ama önceki doğumum anLat anLat bitmez süreçden geçtiği için bunda baştan dua iLe önLemLer aLmaya çaLışıyorum umut ediyorum napim 😅
Sedafirat Kızlar bizim bi tandık bana hac dan getirdi o otu bildiğim kadarıyla fatma annemiz otu çocuğu olmayanlara ve doğuma gidenlere verilirmiş bend3 doğuma gitmeden önce suya koymayı düşünüyorum
deletedmom11 Sedafirat bende iLk sancıLarm başLadığnda koycam okumaya başLıcam annem faLanda okur artık Rabbim yardm etsin hepimize
1PrensAnnesi deletedmom11 canım instagram da çok konuşuldu inanmayın diyor kullananlar işe yaramıyormuş tamamen psikolojik
deletedmom11 1PrensAnnesi ya bende çok araştırdm kullananlar hep iyi dedi 100 kişiden birinde kötü yorum war oLsada oLmasada bişiyler yapıyoz napaLm hayırlısı oLsun
Snmscl deletedmom11 biz ablamda kullandık ben evde bir su doldurdum kaba onuda içine koydum o açılıyor suyun içinde doğumu kolaylaştırıyormuş yengem getirmişti Mekke’den aktarlarda satılıyor mu acaba bilmiyorum
deletedmom11 Snmscl ben aLdım zaten sadece burda kullanan warmı diye merak etmiştim işe yarar beLki rabbim yolunu açar kolay doğm yaptrr
Efeninannesi Rumeysa cok merak ettim bi memnun kalmayan birini gördüm bende büyük bi umutla zar zor buldum nasıl yaptınız acaba
Rumeysa Ben yapmadım Doğuma gideceğim gün suyun içine koydular o bitki suyun içinde açıldıkça rahim De açılıyormuş ama ben De tesir etmedi 13 saat sancı çektim doğumum çok zordu