Zeynepca kızlr 17+2 yimm. ve boğazım acayip ağrıyor yutkunamıyorum. soğuk suyu fazla kaçırdım galiba. sağlık ocağıda kapalı.. napmam lazım ne iyi gelir 🤦🏻♀️
Belindaa Zeynepca Benim de 1 hafta önce başladı ağrılarım doktora gittiğimde faranjit geçiriyosun dedi antibiyotik tedavisine başladık 😔 bitki çayları iyi gelmiyomuş sen iyisimi bi doktora görün canım geçmiş olsun ❤️❤️
Kubuuu1 Zeynepca tereyağı ve balı karistirip krem gibi bı kıvama getirin ağzınıza bı çay kaşığı kadar alın kendi kendine erisin çok güzel yumusatiyor. Çok geçmiş olsun
Aysii Zeynepca pastil bana çok iyi geldi Benimde vardı eşin eczaneden bulabilirse bişeyin kalmaz geçmiş olsun☺️❤️🙏
denden Zeynepca limon ye sürekli limon ye. eğer boğazında iltihap varsa onuda söküp alıyo. al eline limonu aklına geldikçe ye . bırak boğazını yaksın.
Zeynepca Belindaa Salı günü açılır hastanede.. Bende ozamana kadar en azından azaltacak bişe olur diye düşünmüstm. tesekkür ederiim..
Sldysf Bir süre sonra kuru öksürüğe çevirir dikkat edin ben 1 haftadır uğraşıyorum hatta 2 güne sezeryana giricem korkuyorum öksürükten dikişlerim zarar görür diye bana sıcak suyun içine bal ve limon iyi geldi günde 3 defa fln içtim daha iyiyim çok şükür.
Zeynepca Sldysf Yaa dikkat edin bide sezaryene girceksiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.. 🌸 Bu arada sizede geçmiş olsun
Asu20 Bir yemek kaşığı dolusu limon suyuna az tuz ve karabiber ekleyin. İçin. Ara ara akşama kadar bırkac kez yapabilirsiniz. Tansiyon probleminiz yoksa. Faydasını göreceksiniz. Gecmıs olsun