okyanus8731 hamile olduğumu bilmeden lazer yaptırdım..5 haftalık hamileydim..bi de komple yaptırıyorum..göbek, genital vs bişey olmuşmudur? diper yerler değil de göbekten biraz endişeliyim
madl41 okyanus8731 bilmeden yaptırnca sorun olmuyor .. Bende lazer yaptıracaktım sordum hamile kalırsam diye o zaman askıya alırız doğumdan sonra devam edersiniz demişlerdi .. bende ya hamile olduğumu geç farkedersem demiştim onlarda ilk haftalar sıkıntı olmaz demişti .. Önemli olan farkettiğinde bırakman zaten ..
NihanMine okyanus8731 lazerin bebeğe kanıtlanmış bir zararı yok lazer ışını bebeğe kadar ulaşmıyor hamilelikte yapılmamasının sebebi cilt hassaslaştığı ve hormonlar değiştiği için lazer etkisini görememek yani cildin hassas olduğu için canın daha fazla acır yanma yapabilir iz kalabilir ve hormonlardan kaynaklı kıllanmam çoğalabileceği için etki göstermemiş olabilir. Acıyla ters bir hareket yapıp bebeğe sen zarar verebilirsin. Bilip bilmeden sağdan soldan duyumlarla korkma sakın yaptırmaman gerekiyor ama bebeğe değil sana zararı çok olabilir bu yüzden 😊 bende hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım ama bu konuyuda daha öncesinden çok araştırıp doktora sormuştum yani korkma 😘
Minikmucizem_ okyanus8731 bende bilmeden yaptirmistim. O asamada bi sorun olacagini zannetmiyorum. Zaten lazerin hamilelikte kanitlanmis bi zarari yokmus ama yinedr doktorlar onermiyor. Bikereden bisey olmaz
duygu34 okyanus8731 doktorum da dermatologum da bir sorun olmayacağını istersem hamilelikte yaptırabileceğimi söyledi. Ben yüzüme bacaklarıma ve koltuk altıma yaptırdım 3 aylıkken.
okyanus8731 duygu34 evet onlarda sıkıntı olmuyormuş da ben göbek üstü yaptırdım diye endişe ettim..etki etti mi peki hormonlardan dolayı ?