Bebisim_1208 Kızlar 3.ayim bitti 3 aya kadar sürekli küstüm dün doktorum kilo almam gerektiğini söyledi bebeğinde öyle bebeğin kilo alması için ne yapmalıyım sizce 🙈😊
Esma_davut Bebisim_1208 Bebeğe kilo aldırmak için muz, kaşar, fındık,ceviz, yumurta, süt,yoğurt, maden suyu, pekmez gibi şeyleri günlük tüket canım
Sedaaa87 Bebisim_1208 senin kilo almaman normal aslında , benim doktorum da kilo almayı pek önermiyor. Ama bebek de kilo almamışsa sıkıntı olabilir. Protein ağırlıklı beslen, süt yumurta et eksik etme. Meyveyi az ye , şekeri yüksek çünkü
defne55 Bebisim_1208 senin kilo almaman da bi sıkıntı yok ben 5 buçuk aylık hamileyim hiç kilo almadim 58 ile hamile kaldım hala 58im ama bebişin alması gerekiyo dediyse işler değişir tabi 🤭☺
12345678 Bebisim_1208 bebeğin kilo alması için muz,ceviz,fındık,et,yumurta,pekmez,tahin bunları ye bakalım bebeğin hemen alır kilo kendin almaman için karbonhidratlı şeyler uzak durman şeker den vs
Esma_davut Bebisim_1208 hayır canım olurmu bebeklerin kemik gelişimine yardımcı hemde mide yanmasına iyi geliyo
esmaynyl Bebisim_1208 bende ilk 4 ay -4 kilo vermiştim ondan Sonra kilo almaya başladım çünkü bulantılar kusma ve ağzdaki metal tat gidiyor yemek yemek istiyorsun 😍ben şuan 29 haftayım 6 kilo aldım . Eğer bebegın sağlıklı ise zaten kilo almasan bile olur. Burda bi post da okumuştum 51 kilo ile hamile kalıp 51 kilo ile Doğuma giden 3700 doğuran birisini 😂
NurGrlek Bebisim_1208 ilk gebeligimde son iki ay kala kilo almaya başladım Dr kilo dememisti bana bebeğin için bol ceviz muz süt kaşar peyniri tüketebilirsin 😊😊