Rumelif Kızlar duş jeli kullanma sonra vajina dikiş tutmaz diyorlar öyle mi ? duş jeli felan kullanıp normal Doğum yapıp dikişde problem yaşayan var mı?
Gamzelianne1453 Alleeeeeyyy millet ne sacmalasakts hamileyi urkutsek derdine girmis ne alaka yani dus jelinin icinde ne varmista oyle etki yapsin bide sorsa keske hangi aromali sknti cikarir diye soruyu sorana bise demiyorum ama boylr seylererede inanmayin ya sacmalik otesi
Alleeeeeyyy Gamzelianne1453 işte onlarında millet yüzünden akılları karışıyor korkuyorlar birşey diyemiyorum 🤷🏻♀️
Merve6161 Normal dogum sonrası vajina için benim doktorum hijyenik bir jel vermişti onuda kullandım duş jeliylede ykandım hiçbir sorun yok 😊
Hayat16 Ne alaka ya? El kremi kullanınca da bebeği mi tutamayacağız? Dus jeli kullandıktan sonra akıp gidiyor, orada mı kalıyor ?
Sinemksk Rumelif onla alakası yokta canm yinede kozmetik ürünleri vajen bölgede kullanma vajinanın florasını bozup bakterilerin üremesine sebep oluyor saf suyla yıkaman yeterli
Twin_mother2 Rumelif söyle düşün duș jeli bu etkiyi sadece vajina ya yapmaz tüm vücuda yapar Bn kendimi bildim bileli duş jeli kullanırım defalarca ameliyat oldum bunların içinde rahim ameliyatı ve sezeryan da var dikişlerim tutuyo yani hiç öyle bi sorun yaşamadım