yorumcuanneniz Arkadaşlar sabahtan beri başım ağrıyor sürekli uyuyorum şimdi halsizim kustum 19 haftamdaydim normal miii 😫
Mr1517 yorumcuanneniz Bende de olmuştu 17. Haftamda kafamı duvarlara vurasım geliyordu doktor sade türk kahvesi önerdi dene istersen azaltmıştı benim azda olsa sonra karanlık odada tülbent bağlayarak ağlaya ağlaya uyumuştum
hohomoromu yorumcuanneniz o haftalarda başağrısı oluyor canım dayanabılıyrsan dayan yoksa parol içiliyordu galıba veya acile git geçmişnolsun
Mutlulu Canım geçmiş olsun migrenin mi var çünkü benim tuttuğu zaman kusarım duramicak gibiysen bi acil e git derim çok berbat bi agrıdır o
yorumcuanneniz Mutlulu cok teşekkür ederim düne göre iyi oldum ama kustugum icin yuzum kipkirimizi geziyorum 🙄
Mutlulu yorumcuanneniz çok geçmiş olsun uyku düzenim bozulduğunda bide aç kalırsam tutuyo dikkat etmeye çalışıyorum inşallah tekrarlanmaz 🙏🙏
yorumcuanneniz hohomoromu cok teşekkür ederim 🤗 magnezyum içiyorum o dokunuyor galiba içtikten sonra kötü oluyorum
Kfkf Mıgren ısık da rahatsız olur ve evet kusturur çok siddetli olursa gebelik de parol içilebilir bana vermişti ve mıgren bazı kısılerde hamilelik de artıyor