Snamp Kizlar Nerden aldınız nasıl memnun kaldınız mı bende almayı düşünüyorum çünkü çok kullanışlı geldi bana alanlar var mi
Hilall Snamp üstelik kumaşı siz beğeniyorsunuz onlar dikiyor en sevdiğim yönu istediğim kumaslari birlestirdim😍
Kimyagercik Snamp babynest in kendi sitesinnden aldim sertifikali orjinal ortapedik sekildr geliyo 100 tl civari
Serdogrul Snamp instgramda babynests sitesinden yaptırmıştım bende ve çok hızlı elıme ulaştı kredı kartıyla odeme ımkanı da vardı. Acaip kaliteli geldı kumaşı falan. Sımdı tek eksıgimiz minigin gelmesi 🙂
Nlnylmz Mybabyhome sayfasından aldım çok kaliteli gerçekten kumaşı dikişi herşeyi fiyatı da ortalamaya gayet iyi 109 tl çokta güzel desenleri var ben tavsiye ederim 😊
Hilall @babylifeoffice ınstagramda bu sayfadan aldım bende gayet memnunum kumaşı dikişleri çok güzel tavsiye ederim kesinlikle
MerveTaer 123w123w Snamp daha kullanmak nasip olmadı ama kalitesi falan güzel orta boyda çantasıyla geldi satıcı bayanın kendi dükkanı var her nereye sorsam 2 katı fiyat verdi 65 tl çok iyi ilk zamanlar benimle uyusun ayağımda sallarım diye aldım makinaya sığdı yıkadım bi yere giderken taşıyabilirim
Snamp Aysgeulburakk ilk başta banada gereksiz gb geldi ama bi arkadaşım doğum yaptı ondan gordum beşikten çok onda uyuyor çok kullanisli
Bahardc Malzeme kendim alıp yaptırdım ve çok ucuza geldi 100 liraya sattıkları ürünü ortalama 30 liraya mal ettim üstelik kalan parça ve elyaflarla bulut kalp yastık falan yaptık 😍