Esrabrhkl Dün gece lavaboya kalktım ve bacağımdan bi akıntı indi sariyla şeffaf arasi bi renkte .hep o akinti oluyo zaten hamilelikte normal ama bu biraz obur akintilara gore fazla geldi sanki nisan degil heralde deimi .bi sandım yok 37 haftalık olduk
Pelin86 Esrabrhkl beyaz akinti sümüksü uzayan çok hafif kanli gibi bir seferde gelmişti benimki Tabi bazilarinin gelmiyor bile illa gelcek diyede bekleme canim
Esrabrhkl Sedayt sandım falan bişeyim yok ama şeffaf ile sarı renkli bişeydi yani nişan mıdır diyorsun
Esrabrhkl Pelin86 benimki hafif kanlı falan değildi işte sarı beyaz arası bi renkti. Şuanda da iyiyim yani ne biliyim belkide degildir
Pelin86 Esrabrhkl nısansa bile hemen dogurmuyorsun zaten ben 3gun sonra dogurdum .burda bazilari yaziyor 2hafta sonrada doguran bile var hayirli güzel dogumlarimiz olsun.
Esrabrhkl Emine2334 ay inşallah açılma olsun da valla herşeyi yapıyorum açılma olması için biliyomusun
Esrabrhkl Feyzanuuurk ya akıntı hep var hamilelikte ama benim o gece biraz daha fazla geldi aktı yani değildir diyorlar eğer şeffafsa sarıysa falan nişan değil cnm
Aylininzz Esrabrhkl zaten hamilelik son gunler zehir kayinvalidem yuzunden bunaldim esimde anasinin dibinden ayrilmaz cocuk oldumu görürler
Aylininzz Esrabrhkl kotu deilde sanci girio yatiom kalk demelr esimde ayrilmior gotunun dibinden ne diyeyimki son zamnlr guzel vakit gecirim diorum olmuyor mesela ben yemek edince esim kalkana kadr 1 saat olur annesi ettimi hemen kalkr yer sinir oluom artik bugün bir sormadi iyimisn faln benden daha ilgi yok ona artk kendi ilgisiz bende aynısı gibi yapcm