Meelek Deletedmom3342 hepsi farklı renk desende ama ayak kısmı olmayan kollu kolsuz kısa kollu hepsinden var iç zıbın diye biliyorum onları ama 🤗 yalnış olabilir
Deletedmom3342 Meelek iç zıbın genelde düz beyaz oluyor canım. 30 tanesi de eğer 0-3 aysa. Zıbınlarda 3-6 varmı bilmiyorum. Hergün biribi giydirirsen hepsini giyerö çünkü 0-3 ay kıyafetleri genelde bebekler 1 ay giyebiliyormuş. Yada 1.5 ay en fazla 😞
Mucizeemm Mervezngn Ben emzirme atletindense benim için emzirme sudyeni daha iş gördü canım. Diğerleri gayet iyi
DeryaKuzusu Mucizeemm sütyenin üzerine atlet giyme ihtiyacı duymaz mıyız yani? Mesela benim Ekim de doğumum nasipse. Normal atlet giysek zorlanır mıyız?
Deletedmom3342 DeryaKuzusu Evin içinde atlet çok iyi oluyor ayrıca sütyen giymenize bile gerek yok. Sütyen giymış kadar düzgün duruyo
Mucizeemm DeryaKuzusu aslına bakarsan ben sudyensiz evde bile dolaşmayan bi insan olduğum için südyen rahat oluyor bana
Mucizeemm Mervezngn Ben emzirme atletindense benim için emzirme sudyeni daha iş gördü canım. Diğerleri gayet iyi