Melikeyesil 24+5 haftalik hamileyim . Bir iki gundur bebegimin hareketlerini cok az hissediyorum grcen hafta daha sìk ve daha kuvvetliydi sizede boyle oluyormu
SirinTgby Melikeyesil evet canim ben de iki uc gun once hissetmedim bugun tekrar hareketlendi merak etme hissedersin tekrar 😊
Mrvcvn Melikeyesil aynı şeyi pazar akşamı yasadim o gün sadece sabah kipirdadi ve bidaha kipirdamadi geç hemen acile gittim ama çok şükür ki iyiydi bazen böyle yaramazlıkları yapıyolar canım bende 23+4
Busucan Melikeyesil Canım 28.haftaya kadar hareketler düzensiz kafana takma su an tekme sayacak haftada değilsin günde 1-2 kez hissetmen yeterli☺
Melikeyesil SirinTgby ay insallah ya okadar korkuyorum ki hafif agrilar da baslayinca kasiklarda karin yanlarinda bisey oldu zannediyorum sende kasiklarina inmis gibi hissediyormusun peki hareket ettiginde benim resmen genital bolgem sizliyor bazen
SirinTgby Melikeyesil aynen oyle ben de sadece ben yasiyorum saniyodum. Kasigimda batma seklinde agri vardi sonra gecti tekrar hareket etmeye basladi. Korkacak bi sey yok ama cok rahatsiz oluyorsan doktora gorun istersen
Yarim Bende 23+1 im 2 3 gündür yaklasik hissetmiyorum.. ebem ve doktorum normal diyor ama telaslanmamak elde degil
Melikeyesil Zeytin oylemiii kiyamammm kotu bisey olmasinda neresini nereye degdirmek istiyosa degdirsin 🤓🤓
TugbaLafci Busucan benim gün içi tekmeler 10 u geçiyo hatta dün bi tekmesini video bile kaydettim 🤗🤗 Daha 23 haftalık olduk 👶🏻🙈
Ilkannelik Melikeyesil merak edicek birşey yoktur aynı durumu bizde yaşadık 24. Haftada. bebeğin esi ön tarafa gelmiş olabilir yada bebek ic tarafa dönük olabilir yani iç organlarınıza doğru tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yat bebeğin hareket edecektir pozitif enerji ver bebisine 😊😉
Tyk53 Melikeyesil korkma canım ben o korkuyla gecen hafta gece yarısı nst cektirdim😁 büyük ihtimalle bebegn normal pozisyondadır baş aşagı olunca cok oynamıyorlarmıs herlde. Benm iki gün öyleydi düzeldi simdi yine öyle 28.haftamdayım.
Minnosunannesi Tyk53 şuandamı az hareket ediyor? Benimkinde çok hafif kendimi dinlemesem ayırt bile edemicem nerdeyse korkuyorum iki gündür 😔 27 haftalığız 25ten sonra 2 saatte 10 kez vurması gerek diye duymuştum
Tyk53 Melikeyesil normalde oynadımı fıldır fıldır dur drak bilmiyor bazende cok az hareket ediyo duruş şekli önmliymiş doktrum öyle dedii yine başı aşagda sanırım
Tyk53 Minnosunannesi her duydgna inanma canım😊 her bebisin yapısı farklı.. benmki 27ye kdr cok hareketkiydi 27de yavasladı oynqdımı tam oynuyo korkuyom öyle sert yani😁 alıştım haline sende dkkt et normale göre bariz bi azalma görürsen git nst cektr yda gündüzse ultrasona gir canım
Kubar Allahım kafayı yer insan düsünmeyin hissetmeyince hemen gidip sağlık ocağında kalp atışını dinleyin rahatlayın😊
Zeze03 Ayakta çok kaldıysan hissetmemişssindir cnm bende ayakta çok kaldığımda hissetmiyorum bide arttık uyuyp uyanıyormuş ya uyandığı saatte ayaktaysan hissetmemissindir korkma içini ferah tut