Ozge_77 Herkese iyı aksamlar 😊6,5 haftalık hamıleyım. Suan karnımın ıcınde bıseyler gezınıyr sankı. Elımı karnıma koydugum zaman sankı bseyler attıgını hıssedıyrm. Sızdede boyle seyler oldumu acaba 😂
kayramom1 Ozge_77 niye saçma sapan cevap veriyorsunuz bende 7+4 haftalık hamileyim bende de oluyo ama damar atması gibi bisey arkadaş oyle düşünmüş yeni hamile insanlarla dalga gecmek için sırada bekliyorsunuz resmen
ozgurhayalim Ozge_77 kas seyirmesi yaşıyorsunuz. Yani hic mi duymadınız 4. aydan sonra hissedildiğini
Nuno Ben 14 haftalik hamileyim arada barsaklarimda birsei geziyo gibi hisetsemde cok erken diyorum anca 20 haftayi bulur arashtirin internete herşei var 👼🤣🤣🤭😘
GamzeTurkk Daha bebek bile yok ki nasıl hareket etsin ben 20 den sonra hissettim ki ozamana kadr anca zaten tuhafsınız bazen gerçekten abartılı geliyor hersey suan 38 haftadayız hareketlerinden tekmelerinden uyutmuyor sizde hissedeceksiniz az sabredin 😊
Boncuk23 kayramom1 @Ozge_77 daha sıra da çok olur tepkiyle alayla cevap veren... malesef insanın öz saygısı olmalı ki karşısındakine saygısı olsun. Üzücü...
Efsoo Kizlar boyle yazmayin luften.sacmalayin falan.hepimiz hamileyiz.en iyi uygun bi dille anlatsaniz iyi olmazdimi Allah askina!yeter artik yargiladiginiz bu milleti.kotu kotu cevaplarla hamisleri kirmalayim lutfen
Efsoo Ozge_77 damar atmasj canim o🤗nabzin ola bilir.henuz hala beebek yok orada.olsada bi embiriyo.bir qram kadar bile yok.o atma bendede vardi.ama bebek diyil😋insallah hiss edince biliceksin tatlim🤗sen sacma yorumlara bakma
Beyzakvrkk Ozge_77 21 . Haftamda hareket mi gaz mı anca ayırt edebildim şuan 25 haftalığım ve yenice karnıma koyduğumda elimi hareketlerini hissedebiliyorum o haftalarda imkansız ötesi bence 🤷🏻♀️
Efsoo Bilmemek ayip diyil sacmalamak diyil.bilipde soylememk ayip ve sacmalamakdir!unutmayin.kendinizi bu kadar super hesap etmeyin.keske 1 qram kadar sizde superlik olsaydi...sanki bir siz biliyorsunuz gibi
Mlssa Ozge_77 Bebek hareketi değil canım imkansız daha çokçok minik bağırsak hareketleri gaz vs dir☺️ Anca 18den sonra falan tamamen hissedersin