Akasvm İstanbul gaziosman paşada Medical park hastanesinde Dr.İbrahim Çelebi’ye muayeneye giden / doğum yapan hamişler kendisiyle ilgili fikirlerinizi alabilir miyim 😊 doğumunuz normal mi sezaryen mi oldu? nelerden memnun kaldınız nelerden şikayetçisiniz🤔
Esqes Akasvm ben de bu hastaneye gitmek istiyorum ama hiç bilgim yok doğum ücretleri ne kadar muayene ne kadar hangi doktor iyi☺️
Akasvm Esqes ben de bi tanıdık önerisiyle gebeliğimin başından beri kendisine gidiyorum. Hem insan hem doktor olarak kendisini çok sevdim memnunum muayenesi sırasında öncesi yada sonrasında gerilmiyorum her sorumu ben kendisine sormadan cevaplıyor. Bebeği incelemesi her detaya değinmesi önerileri vs bi çok konuda sizi tatmin ediyor. Muayene ücreti 160₺ idi 10 gün içinde tekrar muayeneye gidebiliyorsunuz ücretsiz olarak ancak haziran ayında bi indirim söz konusuydu şuan bildiğim kadarıyla muayene ücreti 100₺ en son ben de o kadar ödemiştim 😊 doğumuma pek bişi kalmadı açıkçası kendisiyle doğum deneyimi yaşamış birilerinin yorumunu merak ediyorum 😊
Esqes Akasvm anlamadım bir şey var o gece hastanede yatılıyor ya onun fiyatıda doğumun içinde mi oluyor
MelisG Benim kardeşimin doktoruydu kendisi ve çok memnundu kardeşim.Kardeşimden hep ne kadar iyi bir doktor olduğunu dinledim. Her saat arama şansınız var, her sorunuzu sabırla cevaplıyor. İlgili ve güler yüzlü bir doktor.
Akasvm MelisG kardeşiniz doğum yaptı mı peki 😊 yaptıysa doğumu ne şekilde oldu normal sezaryen? En çok merak ettiğim konu doğum çünkü 🤔açıkçası normal doğum deneyimi yaşamış biri var mı daha çok onu merak ediyorum sezaryen olanlardan hep olumlu yorum aldım kendisiyle ilgili 😊
MelisG Akasvm kardeşimin Doğumu da zorunlu sezaryen oldu. Dikişleri falan iz bırakmadı gibi bir şey. Operasyon sonrası da kendisi geldi pansuman yaptı hatta, ilgiliydi baya.
Akasvm Esqes şöyle açıklayayım ben detaylı bilgi almak için hasta yatış işlemlerinin olduğu kısımdan fiyat bilgisi aldım bana normal doğumda 1 gece yatış ve bebeğin doğum sonrası ilk tahlillerini misafire ikram edilecek lohusa şerbetini ve çekilecek 10 poz fotoğrafın fiyata dahil olduğu söylendi sezaryende bunlara ek olarak bir gece daha hastanede kalıyorsunuz yani 2gece yatış artı bu saydıklarım oluyor unuttuğum atladığım şeyler olabilir
Akasvm MelisG evet dediğim gibi ben de kendisinden çok memnunum 😊 teşekkür ederim yanıtladığınız için 🙏🏼